Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Video. De ce nu l-a lăsat Neluțu Varga pe Dan Petrescu la echipa națională

Dan Petrescu a obținut o nouă calificare în primăvara europeană. Acest lucru n-ar fi fost posibil dacă Varga îl lăsa să plece la echipa națională.
04.11.2022 | 16:15
Video De ce nu la lasat Nelutu Varga pe Dan Petrescu la echipa nationala
De ce nu l-a lăsat Neluțu Varga pe Dan Petrescu la echipa națională. FOTO: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dan Petrescu (54 de ani) este antrenorul momentului în fotbalul românesc. Cu el la timonă, CFR Cluj a revenit după trei ani de pauză în primăvara europeană, motiv pentru care fotbaliștii au obținut o primă de 300 de mii de euro. Într-o intervenție telefonică la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, Neluțu Varga a dezvăluit în exclusivitate cum a reușit să îl păstreze pe „Bursuc”, dorit cu insistență la echipa națională.

De ce nu l-a lăsat Neluțu Varga pe Dan Petrescu la echipa națională

Anul trecut, după plecarea lui Mirel Rădoi, Petrescu a fost ofertat de conducerea Federației Române de Fotbal. Deși le-a permis federalilor să discute cu tehnicianul lui CFR Cluj, patronul Varga a mărturisit că nu avea de gând sub nicio formă să renunțe la omul pe care vrea să îl păstreze în Gruia până în 2029.

ADVERTISEMENT

„Nici nu intra în discuție (n.r. – să plece la echipa națională). Nu am avut niciun gând să-l las. Ok, e naționala României, toată lumea și-a dorit să ajungă acolo, dar nu și eu.

Vreau să lucrez în continuare cu el pentru că îmi inspiră cea mai mare încredere și îmi dă o stare de liniște când el pregătește echipa. Știu că tot ce depinde de un antrenor, el știe să facă.

ADVERTISEMENT

Plus norocul și tot ce depinde de jucători, dar el e cel mai potrivit pentru nivelul nostru. Nu pot să visez eu la Mourinho. Trebuie să ne gândim la nivelul și la potențialul avut”, a declarat Neluțu Varga la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Mihai Stoichiță: „De ce nu spui adevărul?”

Invitat la cea mai nouă ediție de FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI a fost și directorul Comisiei Tehnice de la FRF. Mihai Stoichiță a intrat într-un dialog savuros cu Neluțu Varga.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoichiță: „De ce nu spui adevărul, că ți-am cerut voie să vorbim cu Dan când am venit la tine?”.

Neluțu Varga: „Ba da, e adevărat cum să nu. Prima dată ați vorbit cu mine și apoi v-am zis să vorbiți cu el. Dar v-am zis că în sufletul meu n-aș dori să plece”.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoichiță: „Așa ai spus. Că nu vrei să îl lași”.

Neluțu Varga: „Totuși am dat șansa la discuții. Dar nu mi-aș fi dorit să mă părăsească”.

VEZI VIDEO MAI JOS

  • 5 titluri a câștigat Dan Petrescu în calitate de antrenor al lui CFR Cluj
ADVERTISEMENT