Fotbal intern

Video de colecție cu juniorii lui Dinamo din 2012! Ce spuneau Petre, Ganea sau Grigore

21.10.2020 | 14:55
Video de colectie cu juniorii lui Dinamo din 2012 Ce spuneau Petre Ganea sau Grigore
ADVERTISEMENT

Video de colecție cu juniorii echipei Dinamo București din 2012, anul când câștigau titlul în România la categoria lor de vârstă.

Din formația de puști ai ”câinilor” de la acea vreme făceau parte Patrick Petre, George Ganea, Ricardo Grigore, Ion Gheorghe sau Denis Ciobotariu.

ADVERTISEMENT

După ce au cucerit trofeul, clubul din Ștefan cel Mare a realizat un material de excepție cu tinerii fotbaliști dinamoviști.

Imagini inedite din 2012 cu juniorii lui Dinamo

”La 6 ani am venit la Dinamo, tata m-a adus. Bine, eu trăgeam de el să mă aducă la fotbal, nu mai avem răbdare. De la 3 ani veneam la echipa mare, stăteam pe teren și mă jucam cu mingea”, declara la acea vreme Patrick Petre, fiul fostului mijlocaș Florentin Petre.

ADVERTISEMENT

”În peluză la Dinamo este mereu ceva deosebit. Este altfel decât la celelalte echipe. Ar fi super ca peste ani peluza să-mi strige numele. Să fiu campion cu Dinamo e cel mai frumos lucru posibil. Am crescut cu spiritul lui Dinamo, pentru noi nu există egal sau înfrângere, ne gândim numai la victorie”, mai spunea Patrick.

La rândul său, George Ganea, fiul fostului internațional Ionel Ganea, afirma că își dorește să-și depășească tatăl: ”Îmi propun să ajung mai bun ca tata și să ajung la o echipă mare. Pentru asta trebuie să muncesc mai mult decât el și să mă concentrez la fotbal. Îmi place să marchez, sunt atacant. Idolul meu e El Sharaawy”.

ADVERTISEMENT

Copiii si juniorii de la CCJ Dinamo au avut sedinta foto…

Geplaatst door FC DINAMO BUCURESTI op Dinsdag 16 oktober 2012

”Am simțit o mare bucurie când i-am dat gol Stelei, un sentiment de nedescris. A fost cel mai frumoas moment din viața mea, mi-au dat și lacrimile. Modelul meu de la Dinamo este Cristi Pulhac. Și eu joc fundaș stânga și îmi place cum joacă el”, erau cuvintele de atunci ale lui Ricardo Grigore.

De altfel, Ricardo Grigore este singurul jucător din acea echipă care face parte din formația de seniori din acest sezon al ”câinilor”. Ajuns între timp fundaș central sau mijlocaș la închidere când este nevoie, ”Rici” a evoluat în șase din cele șapte etape din Liga 1.

ADVERTISEMENT

În urmă cu o lună, Ricardo Grigore, în vârstă de 21 de ani, a semnat prelungirea contractului cu Dinamo până în vara anului 2024, alături de alți patru puști din lotul lui Cosmin Contra. Este vorba de Mihai Eșanu (portar, 22 de ani), Marco Ehmann (fundaș, 20 de ani), Geani Crețu (mijlocaș, 20 de ani) și Robert Moldoveanu (atacant, 21 de ani).

ADVERTISEMENT