Simona Halep

Video. Ce imagini! Halep şi Begu, în urmă cu 12 ani, la junioare

Imagini de colecţie cu Irina Begu şi Simona Halep. Cele două au jucat pentru România la un meci de junioare cu Argentina în 2006. Ce a urmat este istorie.
28.03.2018 | 11:26
Video Ce imagini Halep si Begu in urma cu 12 ani la junioare

În 2006, Simona Halep era doar una dintre foarte multele fete talentate pe care România le avea. Irina Begu, mai mare cu un an, părea prima care va ajunge să spere că va ajunge pe tablourile principale ale turneelor WTA. La emisiunea Mic, da’ voinic, difuzată de TVR, cele două au vorbit despre confruntarea cu Argentina, care urma pentru ele. Simona Halep împlinea chiar în acea zi 15 ani!

“Joc cu numărul unu de la echipa argentiniană, sper să reuşesc să câştig”, spunea Simona chiar înaintea partidei în care s-a impus cu 2-1 la seturi. Irina Begu a fost cea care a anunţat că Halep era sărbătorita zilei. Apoi, cele două au reuşit să se impună şi în proba de dublu.

“Trebuie numai să le placă lor, să nu îi forţăm… ‘du-te şi fă sport! Că el face oricum dacă îi place. Asta e important”, spunea la vremea respectivă Ilie Năstase. Doi ani mai târziu, în 2008, Simona Halep câştiga titlul de junioare la Roland Garros, după o finală istorică, împotriva altei românce, Elena Bogdan.