Fotbal intern

Video de senzație! Numai la olteni vezi aşa ceva! O puseră de o horă chiar la stadion, după Ştiinţa – CFR Cluj 2-0

11.02.2019 | 11:20
Video de senzatie Numai la olteni vezi asa ceva O pusera de o hora chiar la stadion dupa Stiinta  CFR Cluj 20

Video de senzație chiar în fața stadionului din Bănie! Oltenii o puseră de o horă la arena Ion Oblemenco dupa ce Universitatea Craiova a învins cu 2-0 pe CFR Cluj. A fost a 12-a victorie a sezonului și cel puțin pentru moment elevii italianului Devis Mangia au urcat pe locul 2 în clasamentul Ligii 1 Betano. Oltenii au depăsit-o pe FCSB și au acumulat 42 de puncte după 23 de jocuri disputate în actuala stagiune. Roș albaștrii au căzut pe 3 cu un punct mai puțin, dar pot reveni în coasta liderului dacă înving pe Hermannstadt.

Victoria Universității Craiova a fost sărbătorită cu stil. Fanii s-au adunat în fața Sectorului 10, la Poarta 10, acolo unde n-au stat o clipă pe gânduri. S-au pus pe dansat indiferent de vârstă. Sunt și câțiva copii care participă la horă și par să savureze din plin momentul. Craiova a intrat puternic în lupta pentru titlu după ce a învins liderul. A fost, de altfel, meciul în care Alexandru Mitriță și-a luat la revedere de la fani. Mijlocașul a semnat în această pauză competițională cu americanii de la New York City FC.

Oltenii o puseră de o horă chiar la stadion dupa Ştiinţa Craiova – CFR Cluj 2-0

Craiova fani

Craiova a început sa viseze la TITLU. Imagini spectaculoase cu fanii olteni. Toate știrile sunt AICI- https://goo.gl/CJmSWy

Gepostet von Fanatik.ro am Montag, 11. Februar 2019

Plecat în cantonamentul echipei sale de la Abu Dabi, Mitriță a înscris un gol chiar la debut, apoi s-a întors special la Craiova pentru jocul cu CFR Cluj. După ce le-a adus 8 milioane de euro oltenilor, Mitriță a deschis meciul pentru Ştiinţa pentru ultima oară. A mers apoi în tribună acolo de unde a urmărit victoria foștilor colegi. Universitatea are a doua cea mai bună ofensivă a campionatului cu 39 de goluri marcate și ocupă tot a doua dreptă și la capitolul defensive. Numai CFR Cluj a primit mai puține goluri în actuala stagiune.

Oltenii sunt la 5 puncte în spatele CFR-ului, formație care domină întrecerea internă. Ardelenii au strâns 47 de puncte și par favoriți să intre de pe prima poziție în play off.

  • 42 de puncte a acumulat Universitatea Craiova în actuala stagiune