Video. Steliştii au ciocnit ouă roş-albastre! Mesajul lui Budescu

Eduard Popa   
in Stiri sportive
08/04/2018, 12:02
Video. Steliştii au ciocnit ouă roş-albastre! Mesajul lui Budescu

Cei mai cunoscuţi fotbalişti de la FCSB s-au duelat în ciocnitul ouălor în cantonament. Primi care s-au duelat au fost Denis Alibec şi Florin Tănase, rezultatul fiind o remiză între cei doi atacanţi ai Stelei. Apoi Harlem Gnohere i-a dat două „goluri” lui Bălgrădean, pentru ca mai apoi să avem parte de un duel sârbesc între Marko Momcilovic şi Bogdan Planic. 

Cum Planic l-a învins pe compatriotul său, fundaşul a trebuit să ciocnească un ou şi cu Constantin Budescu. Apărătorul l-a bătut brutal pe Budescu, fapt ce l-a făcut pe vedeta FCSB să exclame ”de ce dai aşa de tare?!”  VEZI VIDEO MAI JOS

Atmosferă plăcută de Paşte la FCSB

La sfârşitul clipului, fotbaliştii Stelei au făcut o urare comună către suporteri. Cel care a fost purtătorul de cuvânt al echipei a fost acelaşi Budescu: „Din cantonamentul Stelei vă dorim un Paşte Fericit şi vă aşteptăm la meci. Hristos a Înviat!” Cel care i-a răspuns cu „Adevărat a Înviat” a fost Lucian Filip, care l-a şi bătut pe „Budi” la ciocnitul ouălor şi a spus „Te-am bătut”. Replica haioasă a fostului astral nu a întârziat să apară: „Te-am bătut! 1-0”, a spus Budescu.

Închide ×