Fotbal international

VIDEO / DECISIV! Torje dă golul VICTORIEI împotriva lui Stancu!

UPDATE 20:11 / Gabriel Torje a declarat după meci că e păcat de turul de campionat mai slab făcut de Konya, care putea fi mult mai sus în clasament: ...
12.05.2015 | 18:31
VIDEO / DECISIV! Torje dă golul VICTORIEI împotriva lui Stancu!

UPDATE 20:11 / Gabriel Torje a declarat după meci că e păcat de turul de campionat mai slab făcut de Konya, care putea fi mult mai sus în clasament: 

“Cred că puteam fi pe un loc de Europa League cu mai multă atenţie în tur. Returul e extraordinar. Mă bucur că am jucat meci de meci aproape, în afară de perioada accidentării din noiembrie. Mă bucur că am venit aici şi am evoluat. Nu ştiu ce fac din vară. Cei de aici vor să le facă o ofertă celor de la Udinese, dar eu cred că rămîn în Turcia. 

Nu depind doar de mine. Meciul cu Irlanda de Nord e cel mai important pentru noi. Trebuie să fim mult mai motivaţi şi să ne gîndim că e un meci de totul sau nimic pentru noi. Nu ştiu de Marica ce face, deocamdată e la recuperare. 

Am văzut în presă ce s-a scris cu Bărboianu. E un băiat deosebit, am jucat cu el şi nu cred că ar fi făcut asta niciodată. Sînt acuzaţii grave care trebuie probate. Cel care l-a acuzat să aducă dovezi, eu nu m-aş opri niciodată dacă s-ar fi spus aşa ceva de mine. Cred că dacă ar fi făcut Bărboianu ceva în 2011, nu ar fi luat la echipă. 

De cîţiva ani, Steaua domină campionatul, nu doar pe Dinamo. A avut probleme doar pe acest final de sezon. Acum se mai pune problema doar dacă ASA-ul poate pierde titlul. E o luptă strînsă, frumoasă şi rămîne de văzut ce se va întîmpla”, a declarat Torje la Digisport.

*******************************

UPDATE 18:56 / Final de meci! Konyaspor învinge cu 1-0, golul lui Torje din finalul meciului fiind decisiv pentru soarta meciului. Cu acest succes, Konya urcă pe 8 cu 41 de puncte, unul mai mult decît Genclerbirligi.

******************

Gabriel Torje a marcat în minutul 82 golul de 1-0 al lui Konyaspor în meciul de pe teren propriu cu Genclerbiriligi, echipa lui Bogdan Stancu. În cazul unei victorii, Konya trece pe locul 8, peste Gencler cu două etape înainte de finalul sezonului. 

Torje nu a fost titular, el fiind introdus la pauză de antrenorul Aykut Kocaman. Românul a marcat al 3-lea gol al său în campionat pentru Konya, unde are 24 de meciuri jucate. La oaspeţi, Stancu a fost înlocuit în minutul 69, el nefiind în cea mai bună formă, mai ales că a revenit de curînd după accidentarea la menisc.

VEZI VIDEO:

Loading the player…
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri