Video. Alibec, circ la Cluj! A ţipat la Dică: “Pe mine mă scoţi, mă?”

CFR CLUJ - FCSB
Ionuţ Cataramă   
in Fotbal intern
19/03/2018, 14:35
Video. Alibec, circ la Cluj! A ţipat la Dică: “Pe mine mă scoţi, mă?”

Nicolae Dică a decis să îl titularizeze pe Denis Alibec după ce Bizonul Gnohere s-a accidentat. Cu toate privirile aţintite asupra lui, mai ales că selecţionerul Contra dorea să îl cheme la lot pentru amicalele cu Suedia şi Israel, Alibec a demonstrat că nu şi-a schimbat foarte mult comportamentul pe teren.

Astfel, încă din startul partidei, atacantul a dat dovadă de nervozitate. Prima fază care l-a scos din sărite pe vârf a fost în minutul 18. Atunci, Alibec l-a faultat pe Culio, în terenul celor de la CFR, iar Haţegan a fluierat rapid. Fotbalistul lui Dică nu s-a putut abţine şi a gesticulat nervos înspre centralul partidei.

CITEŞTE ŞI:

Reacţia iritată a lui Dică atunci când a fost chestionat de conflictul cu Alibec 

Ce spune Gigi Becali de ieşirea nervoasă a lui Alibec

Nu a trecut mult timp şi Alibec a comis-o din nou. Atacantul FCSB a trimis o pasă către colegul său Junior Morais. Acesta nu se afla acolo unde se gândea Alibec că ar trebui şi nu a ajuns la balon. Furios, vârful a dat din mâini a lehamite, moment în care Nicolae Dică l-a aplaudat şi l-a încurajat, încercând să îl conecteze din nou la tensiunea partidei. VEZI VIDEO CU CELE DOUĂ FAZE AICI

Apoi, în minutul 71, când Dică a decis să îl schimbe, Alibec a continuat circul! S-a aşezat cu greu pe bancă şi a început să vocifereze spre antrenorul FCSB, furios de decizia acestuia! “Tu pe mine mă scoţi, mă?!”, a ţipat Alibec!

Ştirea MOMENTULUI

Începe demolarea Stadionului Ghencea. Care este termenul pentru construcţia noii arene?

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×