Fanatik Show

VIDEO / Dezvăluire BOMBĂ a lui Năstase despre Băsescu!

Dezvăluiri uimitoare făcute de Ilie Năstase în cadrul emisiunii FANATIK SHOW! General-maior al Armatei Române, fostul jucător de tenis a fost propus de Ministerul Apărării pentru a primi a...
13.12.2014 | 00:04
VIDEO  Dezvaluire BOMBA a lui Nastase despre Basescu

Dezvăluiri uimitoare făcute de Ilie Năstase în cadrul emisiunii FANATIK SHOW! General-maior al Armatei Române, fostul jucător de tenis a fost propus de Ministerul Apărării pentru a primi a treia stea pe epoleţi, însă avansarea ar fi fost refuzată de Administraţia Prezidenţială, respectiv Traian Băsescu, dintr-un motiv incredibil!

Prezent în studioul FANATIK SHOW, Năstase a precizat că i s-a transmis, prin diverşi apropiaţi, că nu va fi avansat din cauza unui eveniment început în 2004, din cauza căruia preşedintele Traian Băsescu s-ar fi supărat pe fostul mare sportiv, actual senator. “N-am fost avansat în grad de Traian Băsescu precum Iordănescu că am spus bancul acela, cu “Chioru'”. De asta nu am fost avansat, dar nu contează. Vine alt preşedinte cu clasă, mai educat şi cred că o să fiu avansat. Asta am auzit, dar nu mai contează. Am două stele deja, îmi ajung! Oricum, în loc să îmi retragă trei stele, îmi vor retrage două stele. Am mai glumit şi de domnişoara blondă şi atunci, asta e… Nu avem voie să vorbim în ţara asta, adevărul doare la români! E mai greu să mă cheme la Comisia de Sport, eu fac parte din ea. Ce să fac, să mă chem singur?”, a precizat Năstase.

Loading the player…

Comp-1_000001-660x403

Supărarea lui Băsescu: totul ar fi pornit de la Ţiriac

FANATIK.RO a aflat motivul care ar fi stat la baza răcelii dintre Ilie Năstase şi Băsescu, un apropiat de-al tenismanului dezvăluind sursa supărării pe care Traian Băsescu o are faţă de “Nasty”.  “În 2004, în momentul în care BEC a anunţat rezultatul alegerilor prezidenţiale, dintre Traian Băsescu şi Adrian Năstase, Ion Ţiriac a avut o remarcă răutăciosă la adresa celui care a condus România încă zece ani: <<Uite ce a ajuns ţărişoara noastră dragă… Uite că avem un preşedinte chior în ţara orbilor>>. Gluma, savurată de cei prezenţi, a fost preluată şi povestită şi în alte cercuri. De aici pînă la Traian Băsescu a fost doar un pas, iar în momentul în care a auzit gluma făcută, s-a înfuriat!”, au precizat, pentru FANATIK.RO,  apropiaţi ai lui Năstase şi Ţiriac.

basss

S-a luat şi de Elena Udrea: “Iubire oarbă, să nu-i zic chioară, între ei!”

Tirul declaraţiilor dure ale lui Ilie Năstase la adresa lui Traian Băsescu s-au răsfrînt şi asupra Elenei Udrea, candidată în acest an la alegerile prezidenţiale, fostul număr 1 ATP folosind termeni duri la adresa celor doi. “Domnul Băsescu a luat-o razna, e pe cîmp! A luat-o razna, vă zic! Nu vedeţi cîte face, a aruncat pe piaţă şi treaba cu Turcescu, acum asta cu Victor Ponta… Vrea s-o ajute pe Elena Udrea. E o iubire adevărată între el şi Elena Udrea. O iubire oarbă, ca să nu-i zic iubire chioară pentru ca nu vreau să jignesc pe nimeni. Băsescu trage mai rău ca Ceauşescu cu dinţii de funcţie. Domnul Băsescu a mai fost preşedinte, a avut mandate, doamna Udrea a fost şi ea. Acum ce vor?”, declara, pentru ziare.com, Ilie Năstase în urmă cu aproximativ două luni.

500 Ron BONUS, 5 runde gratuite + 15 dupa prima depunere doar la cazinoul Unibet!