Fanatik Show

VIDEO / Dezvăluirile lui Cristescu la FANATIK SHOW! Vezi noutăţile despre Rapid, Copos, Moldovan şi D. Niculae

Nicolae Cristescu a fost invitat, luni, la FANATIK SHOW, de pe Etno TV şi a dezvăluit din culisele Rapidului. Iată ce a spus patronul din Giuleşti:...
14.10.2013 | 22:58
VIDEO  Dezvaluirile lui Cristescu la FANATIK SHOW Vezi noutatile despre Rapid Copos Moldovan si D Niculae

Nicolae Cristescu a fost invitat, luni, la FANATIK SHOW, de pe Etno TV şi a dezvăluit din culisele Rapidului. Iată ce a spus patronul din Giuleşti:

Despre Turcia – Olanda şi România – Estonia: „Am convingerea că olandezii îşi vor juca corect şansele. Speranţele noastre se leagă de acest meci şi, chiar dacă este un meci echilibrat, Olanda învinge! Mi se pare normal ca turcii să-şi ia toate măsurile de precauţie.Dar noi trebuie să luăm în serios meciul nostru, este greu. Eu cred că este greu să batem Estonia, dar o putem face. Mă bazez pe valoarea echipei noastre!”

Despre situaţia Rapidului:Sînt mulţumit de ce am realizat de cînd am venit la acest club. Unii ne-au considerat nebuni pentru că ştiau situaţia dezstrauoasă de la club. Erau 20 de rapidişti lîngă noi cînd am preluat clubul, fiecare a scris suma pe care e dispus să ofere clubului. Aveam 1, 5 de euro buget pentru Rapid la primele calcule. Cînd am semnat actele pentru preluarea Rapidului, am rămas singuri, cei 20 au dispărut efectiv! Nu au mai răspuns la telefoane, nu au mai vrut să dea bani. Datoriile pe care le-am preluat au fost imense, peste 3 milioane de euro, dar o parte dintre ele au fost achitate. Noi nu am venit pentru notorietate, ci doar din dorinţa de a salva Rapidul! Nu candidez la nici o funcţie publică! Situaţia acum este mai bună, am depăşit perioada grea! Sînt mulţi sponsori care vor să vină la noi, unul dintre ei reprezintă o firmă foarte mare de faianţă şi gresie”

Despre George Copos: Poate se întoarce cu spatele, cĂ la club nu şi-a manifestat intenţia să se întoarcă. Sub nicio formă nu se mai întoarce la Rapid, cel puţin cît sîntem noi!”

Despre colaborarea cu Marian Rada: “O mică parte a galeriei m-a contestat că l-am demis pe Rada. Sînt prieten cu el de 30 de ani şi încă sînt. Rada nu este ce ne dorim noi şi ne-am dorit mai mult decît ce putea să ne ofere Rada. Am făcut o alegere bună, iar asta e confirmată acum, de la venirea lui Viorel Moldovan. Acum sîntem felicitaţi. A fost una dintre cele mai inspirate decizii ale noastre! I-am spus că rămîne director tehnic la Rapid pentru că nu ar fi fost corect să-i spun să plece pentru că se confundă cu acest club, se va ocupa şi de Centrul de copii şi juniori. Are 3000 de euro!”

Despre Moldovan: “Am făcut cea mai bună alegere cu el! Viorel Moldovan este deosebit, cu o educaţie deosebită. A venit cu mentalitatea de învingător, iar băieţii au încredere în el. Sîntem alături de băieţi, luăm mereu masa împreună, stăm toţi zi de zi. Nu le lipseşte nimic!”

Despre Cupa României: “Nu ne este frică de Petrolul, mergem la victorie. Nu am fi surpriza Cupei dacă o cîştigăm, Rapid este un brand şi trebuie să-şi respecte blazonul. Nu avem nimic de pierdut. Dacă ne învinge o echipă care nu a fost învinsă peste 25 de meciuri şi se bate la titlu, nu am avea de ce să ne fie ruşine. Vreau Cupa României!”

Despre Daniel Niculae: “Se antrenează cu echipa Rapid de trei luni şi are cîteva oferte din străinătate. Mi-e greu să cred că rămîne la Rapid, este prea valoros şi are prea multe oferte. I-am spus să joace cîteva meciuri la noi pentru că alte sunt şansele să plece după a evoluat. E mult mai uşor să plece. Noi ni-l dorim mult de tot, sper totuşi să semneze, mai ales că i-am făcut o ofertă mai mult decît generoasă. Eu sînt sigur că, în ţară, joacă doar la Rapid! Porţile sînt largi deschise pentru Daniel Niculae.”

Despre transferuri: Din iarnă vrem să aducem nişte jucători importanţi! Vrem să facem o echipă competitivă pentru Liga 1 din iarnă. Am avut oferte, mai ales pentru Alexandru Ioniţă, dar nu vrei să-l vindem. Mai sînt tineri de valoare precum Vasile Nicolae, Andrei Ciolacu, Mădălin Martin. Pentru Ioniţă am avut ofertă bună, nu pot spune suma, dar vrem să-i creştem

Despre Gruia şi Taher: “Au fost discuţii cu domnii Taher şi Gruia, sînt rapidişti adevăraţi, însă momentan nu s-a concretizat nimic. Sîntem decişi să dăm pînă la 40-45% din acţiuni la un partner serios.”

Despre situaţia financiară: “Stăm foarte bine, acum refacem toate terenurile de la baza ProRapid şi camere bazei de antrenament. Noi plătim datoriile vechi ale lui Copos, noi sîntem la zi. Mai avem multe de rezolvat, dar momentan stăm bine”