News

Video. Diana Șoșoacă, acuzații pline de venin: ”Vă voi face dosare penale”/ ”Voi face poporul ăsta să lupte.”

07.03.2021 | 18:01
Video Diana Sosoaca acuzatii pline de venin Va voi face dosare penale Voi face poporul asta sa lupte
ADVERTISEMENT

Diana Șoșoacă iese la atac și duminica. ”Vă voi face dosare penale de nu veți putea duce!”, le-a transmis senatoarea, membrilor Guvernului, într-un clip video. 

Nu trece ziua fără ca Diana Șoșoacă să nu facă acuzații și declarații incendiare. După ce l-a criticat dur pe Iohannis, Șoșoacă revine în forță și amenință Guvernul cu o avalanșă de dosare penale și acțiuni în instanță.

ADVERTISEMENT

Senatoarea susține că scopul acțiunilor sale este acela de ”a ridica poporul să lupte pentru drepturile și libertățile lui”.

Diana Șo…șochează din nou! ”Vă voi face dosare penale de nu veți putea duce”

”Vă voi face dosare penale cât nu veți putea duce, vă voi face acțiuni în instanță cât nu veți putea duce, voi ridica poporul ăsta să lupte pentru drepturile și libertățile lui, indiferent de poziția pe care o voi ocupa”, a spus Diana Șoșoacă.

ADVERTISEMENT

Șoșoacă, atac dur la adresa lui Iohannis! ”Tu ești o slugă. Voi toți din Parlament și Guvern sunteți slugile poporului român, plătiți din bani publici.”

Klaus Iohannis
foto: romania.europalibera.org

Recent, Șoșoacă l-a atacat dur pe Klaus Iohannis și le-a transmis politicienilor să nu uite că sunt niște simple slugi în slujba poporului român. Videoclipul încărcat pe Tiktok a strâns peste 5000 de aprecieri și aproape 1000 de comentarii, majoritatea dintre internauți fiind de acord cu Diana Șoșoacă.

„Bă Iohannis, nu e nici Guvernul tău, nici Parlamentul tău, nici tu măcar nu ești președintele tău. Nu e poporul tău și nu e țara ta băi. E țara și poporul nostru. Iar tu ești o slugă. Voi toți din Parlament și Guvern sunteți slugile poporului român, plătiți din bani publici. Să vă intre bine în cap, slugi, asta să țineți minte!”, a răbufnit Șoșoacă.

ADVERTISEMENT

N-a scăpat din gura Dianei Șoșoacă nici Ministrul Muncii

raluca turcan, noua lege a pensiilor
Sursa foto: hepta.ro

„Doamna Turcan încheie protocol cu reprezentanții minerilor care are trei infracțiuni. Aud aici numai nonsensuri cu privire la un buget de care habar nu aveți. Opriți starea de urgență cum a făcut Cehia și vedeți că o să meargă România mai bine. Domnule Ciolacu vă aștept la manifestația din 7 martie, dar vedeți că noi nu purtăm mască.

În ceea ce privește acest buget mă gândeam de ce nu luați de la televiziuni să dați la copii, la alocații”, a răbufnit Diana Șoșoacă.

ADVERTISEMENT