Fotbal international

VIDEO. Dinamo are jucător la mondial! A obţinut calificarea în penultimul minut şi lasă SUA acasă

Panama este marea surpriză a preliminariilor în CONCACAF, zona Americii Centrale şi de Nord. Cu Jaime Penedo titular, panamezii au învins cu 2-1 pe Costa Rica şi şi-au asigurat calificarea în...
11.10.2017 | 10:00
VIDEO Dinamo are jucator la mondial A obtinut calificarea in penultimul minut si lasa SUA acasa
ADVERTISEMENT

Panama este marea surpriză a preliminariilor în CONCACAF, zona Americii Centrale şi de Nord. Cu Jaime Penedo titular, panamezii au învins cu 2-1 pe Costa Rica şi şi-au asigurat calificarea în premieră la Campionatul Mondial. Mexic şi Costa Rica erau deja sigure de prezenţa la turneul final din Rusia.

SUA a suferit o ruşine istorică, după ce a fost învinsă de Trinidad Tobago, scor 1-2. Autogolul lui Gonzalez şi reuşita lui Jones au stabilit scorul pauzei. Pulisic a micşorat diferenţa în partea a doua, dar selecţionata pregătită de Bruce Arena nu a mai avut forţa să obţină egalarea pe final. Termină pe locul cinci în preliminariile din zona CONCACAF şi este out din cursa pentru turneul final. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

ADVERTISEMENT

Honduras a obţinut calificarea la baraj după ce a reuşit o victorie împotriva Mexicului, scor 3-2. Elis, Ochoa, autogol, şi Quioto au semnat golurile pentru Honduras, în timp ce Peralta şi Vela au punctat pentru mexicani, care au avut 2-1 la pauză. Au căzut inexplicabil pe final şi le-a dat şansa celor de la Honduras să se impună şi să lase SUA acasă. Americanii nu au fost ajutaţi nici de Costa Rica.

Astfel, Honduras va juca în baraj cu Australia, pentru un loc la Campionatul Mondial. Cele două meciuri se vor disputa în prima parte a lunii noiembrie, dar datele nu au fost încă stabilite. Paradoxal, deşi termină pe penultimul loc, SUA dă primii doi golgheteri ai preliminariilor în zona CONCACAF în ultima fază a calificărilor. Pulisic are 5 reuşite şi este urmat de Dempsey, cu 4.

ADVERTISEMENT
Tags: