Video. Dinamo, mesaj războinic. "Pregătiţi-vă de revoluţie!"

Dinamo, video, Liga 1 Betano

FC Dinamo Bucureşti a remizat cu CS Universitatea Craiova, scor 2-2, în primul meci oficial din 2018, dar "câinii" îşi avertizează adversarele din Liga 1.

Gabi Torje, Ivan Pesic, Antun Palic, Aitor Monroy, Mihai Popescu, Dan Nistor, Daniel Popa şi Vlad Olteanu sunt cei opt jucători care au ajuns sub comanda lui Vasile Miriuţă în această iarnă, iar oficialii lui FC Dinamo Bucureşti îşi avertizează rivalii din Liga 1 Betano.

Dinamoviştii speră ca cei opt jucători aduşi în perioada de mercato din iarnă să ajute Dinamo să se califice în playoff-ul Ligii 1 Betanp, iar "câinii" şi-au prezemzaz jucătorii transferaţi pe pagina oficială de Facebook, într-un clip de senzaţie. VEZI MAI JOS VIDEO!

"Ne-am întărit pentru playoff!"

Videoclipul postat pe pagina de Facebook a lui Dinamo este însoţit de următorul mesaj: "Ne-am întărit pentru playoff. Vă prezentăm transferurile care vor schimba faţa campionatului. Pregătiţi-vă de revoluţie".

După 23 de etape disputate din sezonul 2017-2018 din Liga 1 Betano, FC Dinamo Bucureşti se află pe locul 7,  cu 35 de puncte, la egalitate cu FC Viitorul Constanţa, dar echipa lui Gheorghe Hagi are un golaveraj mai bun.