Fotbal intern

VIDEO / Cornel Dinu, în lacrimi datorită lui Lucescu!

Fotbalul românesc a cunoscut, de curînd, două gesturi şi o împăcare istorică între doi coloşi ai fotbalului românesc. Mircea Lucescu şi Cornel Dinu s-au sunat şi au vorbit la telefon la...
06.08.2014 | 00:14
VIDEO  Cornel Dinu in lacrimi datorita lui Lucescu

Fotbalul românesc a cunoscut, de curînd, două gesturi şi o împăcare istorică între doi coloşi ai fotbalului românesc. Mircea Lucescu şi Cornel Dinu s-au sunat şi au vorbit la telefon la zilele de naştere ale celor doi, pe 29 iulie, respectiv 2 august.

Certaţi ani în şir, relaţia dintre cei doi prieteni vechi a cunoscut o redresare în ultima perioadă, iar pasul decisiv a fost făcut de Cornel Dinu, în prezent administratorul delegat al “cîinilor”. “Procurorul” l-a sunat pe 29 iulie pe tehnicianul lui Şahtar pentru a-i ura “La mulţi ani”, iar discuţia s-a întins pe o perioadă mai lungă.

Apelul lui Lucescu, cadou pentru “Mister”! 

Acelaşi lucru, dar cu Lucescu în rolul apelantului, s-a petrecut pe 2 august, de ziua celui care este născut în anul înfiinţării echipei dinamoviste. “Cornel Dinu chiar era mîhnit din cauza faptului că nu fusese sunat de Mircea Lucescu, dorea să discute cu el. Însă, după cîteva minute, chiar a sunat Lucescu. Dinu credea că i-a transmis cineva de la masă lui nea Mircea să îl sune, dar totul a fost o coincidenţă”, au dezvăluit participanţi la masa organizată de fani pentru gloria dinamovistă.

“Ai grijă de tine şi fii tare!”

Urările reciproce de bine între cei doi s-au consumat în jurul familiilor. “Fii tare, mergi înainte! Nu mai fi deprimat, ştiu că e greu, dar ai o familie superbă”, a fost mesajul lui Mircea Lucescu către Dinu. “Procurorul” i-a transmis salutări şi lui Neli, soţia tehnicianului român din Ucraina. “Multă sănătate, Mircică, putere şi şansă! Pup-o şi pe Neli!”.

Vezi video cu aniversarea lui Cornel Dinu:

Loading the player…

P: Pariaza cu cei mai buni! BONUS de 150 RON la înregistrare!