Fotbal international

Video. Discursul manifest al unei jurnaliste care l-a lăsat pe Lionel Messi fără cuvinte

Lionel Messi a fost lăsat fără cuvinte după un discurs manifest al un jurnaliste după calificarea Argentinei în finala Cupei Mondiale.
14.12.2022 | 20:52
Video Discursul manifest al unei jurnaliste care la lasat pe Lionel Messi fara cuvinte
Lionel Messi a fost lăsat fără cuvinte de discursul manifest al unei jurnaliste. Sursă foto: marca.com
ADVERTISEMENT

Lionel Messi a fost desemnat jucătorul meciului din semifinala Argentina-Croația, scor 3-0, partidă în care a marcat un gol și a oferit două pase decisive.

Lionel Messi a fost lăsat fără cuvinte de discursul manifest al unei jurnaliste

O jurnalistă din Argentina l-a lăsat fără cuvinte pe Lionel Messi și după ce i-a pus mai multe întrebări starului de la PSG, aceasta i-a transmis un mesaj care l-a emoționat profund.

ADVERTISEMENT

„Ultimul lucru pe care îl voi spune nu este o întrebare, ci vreau doar să spun că urmează o finală mondială și, deși cu toții dorim să câștigăm cupa, vreau să îți spun că dincolo de rezultat, dincolo de a elimina pe cineva, se rezumă multe lucruri la tine.

Nu există bebeluș care să nu aibă tricoul tău. Chiar ai marcat viața tuturor și asta înseamnă că, pentru mine, ești mai mare decât orice Cupă Mondială și nimeni nu îți va lua asta!”, și-a început jurnalista discursul.

ADVERTISEMENT

„Mulțumesc pentru un moment atât de fericit, pentru că i-au făcut pe mulți oameni să trăiască o satisfacție după mulți ani, pentru că este mai important decât o Cupă Mondială și deja ai asta.

Mulțumesc foarte mult, căpitane!”, a mai spus jurnalista. Lionel Messi și-a stăpânit cu greu lacrimile și i-a mulțumit jurnalistei pentru cuvintele frumoase.

ADVERTISEMENT

Lionel Messi, la ultimul Campionat Mondial din carieră

Lionel Messi se află la ultimul Campionat Mondial din carieră și speră să reușească să câștige Cupa Mondială, singurul trofeu care îi mai lipsește din carieră.

Argentina, condusă din teren de Lionel Messi a mai fost la un pas să cucerească titlul mondial, în 2014, însă sud-americanii au pierdut în prelungiri finala cu Germania, scor 0-1, după un gol reușit de Mario Gotze.

ADVERTISEMENT

Acum, Argentina se va duela în finala Campionatului Mondial cu învingătoarea dintre Franța și Maroc, „cocoșii galici” pornind cu prima șansă.

  • 50.000.000 de euro este cota de piață a lui Lionel Messi, conform transfermarkt.com
  • 35 de ani are Lionel Messi
ADVERTISEMENT