Life

Video. Doctorul Adrian Marinescu și soția cu 17 ani mai tânără, la TV: “Nu a contat nicio secundă vârsta”

Doctorul Adrian Marinescu și soția sa, Emma, au fost prezenți, astăzi, în emisiunea La Măruță, unde au vorbit despre relația lor, diferența de vârstă de 17 ani și au făcut dezvăluiri neștiute despre familia formată.
12.01.2022 | 17:56
Video Doctorul Adrian Marinescu si sotia cu 17 ani mai tanara la TV Nu a contat nicio secunda varsta
Adrian Marinescu și soția sa, Emma, la emisiunea lui Cătălin Măruță. Foto: YouTube
ADVERTISEMENT

Doctorul Adrian Marinescu și soția sa, Emma, au vorbit despre primele interacțiuni pe care le-au avut înainte de a deveni soț și soție. Emma a oferit detalii despre prima întâlnire cu doctorul la trei ani după ce s-au cunoscut, dar și despre momentul în care Adrian Marinescu a cerut-o în căsătorie.

În emisiunea „La Măruță” de miercuri, Cătălin i-a avut invitați pe soții Adrian și Emma Marinescu. Cei doi au vorbit deschis despre momentele pe care le-au petrecut împreună la începutul relației, despre diferența de vârstă și despre chimia dintre ei.

ADVERTISEMENT

S-au cunoscut în spital și s-au îndrăgostit după trei ani

Emma a povestit că, în urmă cu aproximativ 10 ani, mama sa avea nevoie de un doctor foarte bun, așa că a ajuns pe mâinile dr. Marinescu. De când s-au văzut prima dată, Emma, care în prezent este arhitect, și Adrian, care ocupă funcția de director medical la Institutul „Matei Balaș”, au simțit o conexiune chimică, însă niciunul dintre ei nu a dat curs acestui impuls.

Asta clar contează. Dar a fost un impact chimic. A fost chimie mai mult decât altceva. M-am lăsat puțin dusă de val.”, a declarat Emma în emisiunea „La Măruță”.

ADVERTISEMENT

În 2015, după 3 ani de la prima interacțiune, doctorul Adrian Marinescu a sunat-o pe Emma și a rugat-o să accepte invitația sa de a ieși la o cafea cu el. Emma susține că a rămas surprinsă de inițiativa doctorului, mai ales că trecuse foarte mult timp de când s-au cunoscut și nu se aștepta ca și el să se simtă atras de ea.

A zis că ar vrea să ne întâlnim, să vorbim puțin și eu m-am gândit ce ar putea să zică. Chiar l-am întrebat dacă a greșit numărul. A zis cu tine voiam să vorbesc, să ieșim și am acceptat. Nu mă gândeam și nu credeam că e reciproc. Nu mă gândeam că va fi ceva. În momentul în care ne-am văzut, ne-am topit amândoi. Ne-am topit în parcare”, a continuat soția doctorului.

ADVERTISEMENT

Dr. Marinescu și-a cerut soția în căsătorie într-o zi specială

În 2016, doctorul Adrian Marinescu a luat decizia de a-și cere în căsătorie iubita. Fără să știe data pe care a ales-o s-a dovedit una specială pentru părinții Emei. Soția lui Adrian Marinescu declară că pe 13 mai este și ziua în care părinții săi s-au căsătorit, însă medicul a aflat asta abia după un an de la logodnă.

El n-a știut în ce zi m-a cerut. S-a întâmplat pe 13 mai, în ziua în care s-au căsătorit părinții mei. El nu știa lucrul ăsta în momentul în care m-a cerut. După aceea, am căutat o sâmbătă în mai, anul următor, și am văzut că pica într-o sâmbătă.”, a povestit soția medicului Adrian Marinescu.

ADVERTISEMENT

„Nu a contat nicio secundă vârsta”

Între doctorul Marinescu și soția sa este o diferență de vârstă de 17 ani, care, după spusele lor, nu a contat aproape deloc. Cătălin Măruță a dorit să știe cum au reacționat apropiații după ce au aflat că Adrian Marinescu se căsătorește cu o femeie mai tânără, iar doctorul a declarat că oamenii vorbesc întotdeauna, însă nu s-a lăsat niciodată influențat de asta.

Este o diferență. Sunt niște anișori, dar care nu se percep. Întotdeauna oameni vorbesc”, a susținut dr. Marinescu.

Nu a contat nicio secundă vârsta.”, a adăugat și Emma.

ADVERTISEMENT
Tags: