News

Video. Doi adolescenți din Tecuci, bătuți cu pumnii și picioarele de un bărbat, în plină stradă

Doi minori de 16 ani din Tecuci au fost bătuți cu pumnii și picioarele de un bărbat, chiar pe stradă
30.08.2021 | 11:30
Video Doi adolescenti din Tecuci batuti cu pumnii si picioarele de un barbat in plina strada
ADVERTISEMENT

Incidentul a avut loc la data de 27 august. Se pare că bărbatul nu locuia în zona respectivă, ci venise în vizită la concubina lui.

Potrivit martorilor, acesta este cunoscut drept un tip violent. Nu este primul episod de acest fel în care a fost implicat.

ADVERTISEMENT

Video. Doi adolescenți din Tecuci, bătuți cu pumnii și picioarele de un bărbat, în plină stradă

Bărbatul de 47 de ani era deranjat de gălăgia făcută de cei doi copii. El s-a dus direct spre cei doi, împărțind pumni și picioare.

Din imagini se poate observa că unul dintre minori s-a prăbușit dintr-o singură lovitură. Oamenii care erau de față au sunat la 112.

ADVERTISEMENT

„Acel bărbat a ieşit deodată la copii începând să-i injure, să-i ameninţe, când unul din ei i-a spus să vorbească frumos a început să sară la bătaie. Fata care filma a primit un pumn pentru ca l-a filmat, a căzut cu capul de pământ şi a început să o lovească şi cu piciorul,” a povestit un martor.

Un echipaj al Poliției Municipiului Tecuci s-a deplasat la fața locului. „La data de 27 august a.c., în jurul orei 20.30, Poliția Municipiului Tecuci a fost sesizată, prin apelul unic de urgență 112, cu privire la faptul că doi adolescenți ar fi fost agresați fizic, în fața unui imobil, din municipiul Tecuci”.

ADVERTISEMENT

„La fața locului s-a deplasat imediat un echipaj de poliție, din primele verificări rezultând că, în seara respectivă, doi adolescenți de 16 ani ar fi fost agresați fizic de un bărbat de 47 de ani, deranjat de faptul că aceștia ar fi făcut gălăgie în fața blocului în care locuiește,” au transmis oamenii legii.

„Victimele au refuzat intervenția unui echipaj al Ambulanței. În cauză polițiștii au întocmit dosar penal pentru lovire sau alte violențe și efectuează cercetări pentru a stabili împrejurările concrete în care s-a produs incidentul,” au adăugat.

ADVERTISEMENT

Reacțiile oamenilor în mediul online

Clipul video a fost distribuit pe un grup al locuitorilor din Tecuci. Peste 5.000 de oameni au vizualizat imaginile.

Mai puțin obișnuite au fost reacțiile unora dintre ei. Aceștia au afirmat că adolescenții meritau puși la punct, pentru că au avut un limbaj colorat.

De cealaltă parte, mulți internatuți le-au luat apărarea minorilor. Oamenii au afirmat că nimic nu poate justifica violența.

ADVERTISEMENT