News

VIDEO. Echipament revoluționar împotriva răspândirii coronavirusului! Căștile polițiștilor chinezi au senzor termic și detectează imediat temperatura celor de pe străzi!

21.03.2020 | 20:18
VIDEO Echipament revolutionar impotriva raspandirii coronavirusului Castile politistilor chinezi au senzor termic si detecteaza imediat temperatura celor de pe strazi
ADVERTISEMENT

Echipament revoluționar împotriva răspândirii coronavirusului! Chinezii n-au mai stat pe gânduri și au inventat o cască pentru oamenii legii, o cască ce îi ajută pe polițiști să vadă imediat temperatura pe care o are fiecare persoană care le trece prin față.

Echipament revoluționar împotriva răspândirii coronavirusului!

Concret, căștile polițiștilor chinezi au senzor termic și detectează imediat temperatura celor de pe străzi! În acest fel, forțele de ordine pot observa din timp o persoană care prezintă simptome de coronavirus și pot lua imediat decizii de forță majoră.

ADVERTISEMENT

Măsura vine după ce aproape un miliard de oameni au ajuns, în acest weekend, în izolare acasă, în speranţa opririi pandemiei noului cornavirus, care a ucis deja peste 11.400 de persoane şi a zdruncinat economia mondială.

Căștile polițiștilor chinezi au senzor termic și detectează imediat temperatura celor de pe străzi!

În Statele Unite, California, statul New York, New Jersey, Illinois, Pennsylvania şi Nevada au decretat oprirea tuturor activităţilor neesenţiale, în pofida faptului că o izolare totală a teritoriului naţional a fost respinsă de către preşedintele Donald Trump.

ADVERTISEMENT

Cele trei mari oraşe din ţară – New York, Los Angeles şi Chicago – sunt astfel oprite şi aproximativ 100 de milioane de oameni închişi acasă.

Italia, ţara cea mai afectată în Europa – cu peste 4.032 de morţi – şi prima pe bătrânul continent care a ordonat izolarea întregii populaţii, îşi consolidează măsurile în faţa ravagiilor bolii. Toate parcurile şi grădinile publice italiene sunt închise publicului în acest weekend, înaintea altor măsuri vizând să-i oblige pe italieni să stea cât mai mult acasă.

ADVERTISEMENT

În apărarea măsurilor de izolare, Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) a subliniat că Wuhan, epicentrul epidemiei coronavirusului în China, constituie o ”speranţă” pentru lume după ce situația a devenit puțin mai liniștită

De altfel, numărul cazurilor importate cu noul coronavirus a crescut  puțin în China continentală.Pentru a treia zi consecutiv, autoritățile de aici au transmis că nu au înregistrat oficial niciun caz de transmisie locală a virusului apărut la finalul lunii decembrie în provincia Hubei.

ADVERTISEMENT

China a anunţat 41 de noi cazuri, toate provenind din străinătate, în şase provincii, ducând numărul total al cazurilor importate la 269. De la începutul epidemiei, 81.008 de cazuri s-au înregistrat în China şi 3.255 de persoane au murit, adică şapte decese mai mult în raport cu vineri. Toate noile decese s-au înregistrat în provincia Hubei.

ADVERTISEMENT