Sport

Video. Elias Charalambous a condus primul antrenament la FCSB! Cum au reacționat fanii când au văzut cine e antrenor principal: „Noul secund al lui Gigi”

Elias Charalambous, noul antrenor de la FCSB, a condus primul antrenament la Baza Sportivă din Berceni. Fanii roș-albaștrilor au reacționat la numirea noului „principal”.
30.03.2023 | 18:15
Video Elias Charalambous a condus primul antrenament la FCSB Cum au reactionat fanii cand au vazut cine e antrenor principal Noul secund al lui Gigi
Elias Charalambous a susținut primul antrenament la FCSB. Sursă foto: captură FCSB TV.
ADVERTISEMENT

Elias Charalambous este alesul lui Gigi Becali pentru postura de antrenor cu licență Pro la FCSB. Antrenorul de 42 de ani va încasa 5.000 de euro lunar pe banca vicecampioanei României, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK. Jucătorii celor de la FCSB au efectuat deja primul antrenament sub comanda noului tehnician.

Elias Charalambous a condus primul antrenament la FCSB

Elias Charalambous va fi noul antrenor principal în acte al celor de la FCSB. FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că cipriotul a ajuns la București încă de miercuri seară. În cursul zilei de joi, fostul fotbalist al lui FC Vaslui a fost prezentat oficial. Ulterior, au apărut primele imagini de la antrenamentul de debut al roș-albaștrilor sub comanda noului antrenor.

ADVERTISEMENT

Pe materialul video publicat de FCSB TV, Elias Charalambous își salută pe rând jucătorii sub privirile lui Mihai Stoica. Ulterior, managerul general al echipei finanțate de Gigi Becali apare alături de noul antrenor principal de la FCSB și Mihai Pintilii.

Mai mult decât atât, Elias Charalambous s-a implicat activ în antrenamentul jucătorilor de la FCSB. Antrenorul cipriot poate fi surprins aruncându-le mingea înainte de șut fotbaliștilor vicecampioanei. În perioada 2012-2013, fostul fotbalist a îmbrăcat tricoul celor de la FC Vaslui, perioadă în care la finanțarea clubului moldovean se afla Adrian Porumboiu.

ADVERTISEMENT

Fanii FCSB, valuri de ironii după numirea noului antrenor de la FCSB: „Nu mai bine lucrează remote?”

O mică parte din fanii FCSB-ului au salutat oficializarea lui Elias Charalambous pe banca FCSB-ului, însă majoritatea l-au ironizat pe antrenorul cipriot. În secțiunea de comentarii a postării cu prezentarea oficială a noului antrenor realizată de vicecampioana României, suporterii roș-albaștrilor s-au întrecut în comentarii care mai de care mai savuroase.

„Bine ai revenit, Bogdan Vintilă!”, „Nu mai bine lucrează remote?”, „Noul secund al lui Gigi”, „Pariu că Becali nu îi poate pronunța numele corect?”, „Am înțeles că domnul antrenează direct din Cipru, prin telefon”, „E bun ca și Cipru la fotbal”, au fost câteva dintre comentariile amuzante ale suporterilor FCSB.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, suporterii roș-albaștrilor au insitat pe ideea că Elias Charalambous va fi noul antrenor „secund” de la FCSB, iar deciziile vor fi luate de Gigi Becali. „Un antrenor secund cu potențial”, „Și-a luat Gigi secund…”, „Bine ai venit, prost ai nimerit!”, „Tot nea Gigi la butoane!”, a fost doar o mică parte din comentariile fanilor vicecampioanei.

Marius Niculae știe de ce Elias Charalambous a ales FCSB: „Va da bine pe CV”

Elias Charalambous va fi antrenorul celor de la FCSB până la finalul sezonului, însă Mihai Pintilii se va ocupa în continuare de pregătirea jucătorilor. Antrenorul de la FCSB a făcut echipă în 2012 cu Marius Niculae la FC Vaslui.

ADVERTISEMENT

Fostul atacant a dezvăluit că Elias Charalambous a avut oferte din partea Federației Cipriote de Fotbal, însă este de părere că antrenorul a ales să vină la FCSB, deși știa condițiile impuse de Gigi Becali, doar pentru CV. „Fostul meu coleg de la Vaslui, ajuns antrenor. Nu m-a sunat, nici el nu m-a sunat. Ce să zic, să aibă succes.

A fost un jucător bun, un băiat cu caracter ok, când se întorcea de la națională ne aducea tot timpul halloumi. Un jucător bun, nu excela, a fost ok în acea perioadă la Vaslui. Probabil a ales FCSB-ul pentru că pe CV-ul lui va da bine, pentru viitor. Eu cred că știe exact unde vine, și când a jucat la Vaslui era același patron.

Nu știe română, vorbeam doar în engleză atunci. Nu e mare diferență, sunt echipe în Cipru unde e mai rău decât la FCSB”, a declarat Marius Niculae, potrivit digisport.ro.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 1,98 este cota pentru „12 și peste 1,5 goluri” la meciul Sepsi – FCSB

ADVERTISEMENT