News

Video emoționant într-un spital din Ucraina. O tânără asistentă, rămasă fără picioare, cerută în căsătorie de iubitul ei

Imagini emoționante într-un spital din Ucraina. O tânără asistentă care a rămas fără picioare în urma unui atac al rușilor a fost ajutată de partener să facă dansul mirilor, după ce a fost cerută în căsătorie.
04.05.2022 | 12:31
Video emotionant intrun spital din Ucraina O tanara asistenta ramasa fara picioare ceruta in casatorie de iubitul ei
Asistenta a rămas fără picioare în urma unui atac al rușilor. Sursa foto: captură video Перше медичне об'єднання міста Львова
ADVERTISEMENT

Imagini emoționante vin dintr-un spital din Liov, Ucraina. O tânără asistentă, rămasă fără picioare și fără patru degete la mâna stângă, după ce o mină rusească a explodat sub ea, a fost cerută în căsătorie de partenerul său. Ulterior, a fost ajutată de acesta să facă dansul mirilor.

O tânără asistentă din Ucraina, rămasă fără picioare, ajutată de partenerul ei să facă dansul mirilor

Cei doi tineri, pe nume Viktor și Oksana au dansat valsul mirilor sub ochii celorlalți pacienți din unitatea medicală. Aceștia i-au aplaudat și au rămas surprinși până la lacrimi de iubirea de care dau dovadă proaspeții soți, care sunt și părinții a doi copii.

ADVERTISEMENT

Întregul eveniment a fost pus la cale de voluntarii spitalului din Liov. Aceștia au declarat pentru Sky News că s-au ocupat de toate detaliile necesare: i-au cumpărat Oksanei o rochie potrivită, verighete și au pregătit și un tort.

Ulterior, lui Viktor nu i-a mai rămas decât să se deplaseze la unitatea medicală și să-și ceară iubita în căsătorie.

ADVERTISEMENT

De altfel, mulți sunt uimiți de cum Oksana, în vârstă de 23 de ani, a supraviețuit atacului rușilor. A avut nevoie de patru operații, iar pe viitor urmează a i se pune proteze.

”Viața nu trebuie amânată pentru mai târziu, au decis Oksana și Victor, care în șase ani de când sunt împreună nu și-au găsit niciodată timp pentru căsătorie”, au declarat voluntarii pentru sursa menționată.

ADVERTISEMENT

Cum a explodat mina rusească sub tânăra asistentă cerută în căsătorie

Totul s-a întâmplat în Lisiceansk, un oraș din Luhansk. Tânăra asistentă a ieșit afară să-și avertizeze iubitul că se expune pericolului, iar în acel moment mina rusească a explodat sub ea.

Oksana se pregătește acum să călătorească în Germania cu soțul ei pentru a primi un tratament suplimentar. Ea și Viktor nu sunt singurii care s-au căsătorit în mijlocul războiului cu Rusia.

ADVERTISEMENT

La începutul lunii martie, un cuplu ucrainean, de lângă Kiev, care conviețuia de 22 de ani împreună și-a oficializat relația. Asta în timp ce în capitală aveau loc bombardamente.

Rusia și Ucraina poartă în continuare un război dur. Conflictul a ajuns la ziua 70.

ADVERTISEMENT