Sport

Video emoționant. Reacția uluitoare a unei fetițe când i s-a interzis accesul la meciurile Universității Craiova

O fetiță, suporter al Universității Craiova a oferit un video emoționant după ce i s-a interzis accesul la meciurile echipei.
29.10.2021 | 22:10
Video emotionant Reactia uluitoare a unei fetite cand i sa interzis accesul la meciurile Universitatii Craiova
Video emoționant. Reacția uluitoare a unei fetițe când i s-a interzis accesul la meciurile Universității Craiova. Sursă foto: Captură/Facebook-Universitatea Craiova
ADVERTISEMENT

Uitându-se la meciul din Cupa României dintre Baia Mare și Universitatea Craiova, fetița a început să plângă, cerându-i mamei sale să o ducă pe stadion.

În zadar, mama fetiței a încercat să o împace, dorința fetiței era arzătoare, motiv pentru care clubul a distribuit filmulețul pe pagina oficială de Facebook, fiind foarte apreciat de către suporterii olteni.

ADVERTISEMENT

Reacția emoționantă a unei fetițe când i s-a interzis accesul la meciurile Universității Craiova

O fetiță, susținătoare mare a Universității Craiova, a oferit un video emoționant, mama sa filmând-o în timp ce plângea pentru că nu poate fi alături de echipă la stadion.

Mama sa a încercat să-i explice micuței faptul că suporterii nu mai au voie pe stadioane, dar fetița era plină de lacrimi și cerea să poate fi alături de echipa lui Laurențiu Reghecampf.

ADVERTISEMENT

„Pentru că „Iubirea pentru Știința / În suflet mi-a intrat!”, a fost mesajul postat pe contul oficial de Facebook al Universității Craiova, alături de filmulețul care a strâns mii de like-uri în doar 6 ore de când a fost postat.

  • 4-0 a fost scorul în favoarea oltenilor a fost scorul meciului dintre Baia Mare și Universitatea Craiova
ADVERTISEMENT

Suporterii cer ca fetița să fie invitată la meciuri

Suporterii Craiovei au lăsat mai multe comentarii de apreciere pentru fetiță și le-au cerut oficialilor clubului să o invite la meciurile echipei, dacă nu acum, când suporterii nu au acces pe stadion, ulterior, când fanii vor putea din nou să își încurajeze echipa de pe stadioane.

„O oltencuță adevărată. Un suporter minunat. Ați putea să-i faceți o surpriză și să o lăsați mâine în tribună.

ADVERTISEMENT

La cât este de înflăcărata sigur vă va purta spre victoria pe care ne-o dorim cu toții. Hai Craiova!”, a fost reacția unui suporter al oltenilor.

„Felicitări, pentru acest copil minunat. Am o rugăminte foarte mare pentru conducerea U Craiova.

Înaintea fiecărui meci să pună aceste imagini cu acestă fetiță minunată poate îi trezește pe acei jucători care încă mai dorm când intră pe teren”, a scris un alt suporter în secțiunea de comentarii.

„Știința are suporteri de toate vârstele! Cinste părinților că le-au împărtășit dragostea de fotbal și de sport!”, a scris un alt fan al echipei.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – CS Mioveni: 7,90 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT