Life

Video exclusiv. Primele imagini cu Lidia Buble și fostul patron de televiziune, îndrăgostiți! Gestul secret, surprins în filmarea Fanatik

FANATIK vă prezintă primele imagini filmate care dovedesc că Lidia Buble și fostul patron Telesport, Horațiu Nicolau, formează cel mai nou cuplu. Cei doi au fost surprinși într-un club luxos din Capitală, în weekend.
12.12.2021 | 11:31
Video exclusiv Primele imagini cu Lidia Buble si fostul patron de televiziune indragostiti Gestul secret surprins in filmarea Fanatik
Lidia Buble surprinsă împreună cu Horațiu Nicolau. Sursă foto: Fanatik. Montaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Nici bine nu s-a despărțit de iubitul cubanez, că acum Lidia Buble iubește din nou. Artista s-a cuplat cu un prosper om de afaceri din România.

Vedeta nu a suferit prea mult după Harlys Becerra, fiind deja surprinsă în brațele fostului patron de televiziune, cel care este cu aproape 30 de ani mai în vârstă decât ea.

ADVERTISEMENT

Lidia Buble și Horațiu Nicolau, suprinși într-un club din Capitală

După speculațiile care au apărut în spațiul public, în urma întâlnirilor dese ale celor doi, în localuri exclusiviste din Capitală, acum avem dovadă că Lidia Buble și Horațiu Nicolau formează cel mai nou cuplu din lumea mondenă.

Artista și fostul patron Telesport au fost surprinși în acest weekend într-un club de fițe din București, acolo unde, deși au încercat să pară doar prieteni, un gest ce s-a vrut a fi secret i-a dat de gol.

ADVERTISEMENT

Afaceristul care are deja la activ o căsătorie și Lidia Buble, alături de câțiva prieteni, au fost surpinși într-un local din inima Capitalei. Acolo, FANATIK a surprins și gestul pe care cei doi îndrăgostiți au dorit să îl țină secret, așa cum încearcă să facă și cu relația pe care o au.

N-au lipsit gesturile tandre dintre cei doi

În timp ce Horațiu Nicolau se conversa cu prietenul care se afla la stânga lui, Lidia Buble a fost cea care a îndrăznit să facă în public un gest tandru. Gest care acum i-a dat gol.

ADVERTISEMENT

La un moment dat, pentru că noul partener acorda mai multă atenție conversației cu cei din jur decât ei, fosta concurentă de la ”Asia Express” i-a pus mâna pe spate, în semn de afecțiune.

Moment în care, deși și-a continuat discuția cu amicul său pentru a nu se da de gol, Horațiu Nicolau nu a dat dovadă de insensibilitate.

ADVERTISEMENT

Fostul om de afaceri i-a întors gestul iubitei sale. A mângâiat-o și el pe spate, apoi a strâns-o tare de mână și nu i-a mai dat drumul câteva secunde bune.

Ulterior, noaptea celor doi a continuat în același ton. S-au sorbit din priviri, și-au zâmbit, și-au sopțit la ureche vorbe doar de ei știute, petrecând alături de cei care deja știu de relația lor de dragoste.

ADVERTISEMENT
Tags: