Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Video exclusiv. Tavi Popescu, noul Adrian Ilie: “E cobra mică!” / “Are ceva din mine!”

Octavian Popescu a avut cea mai bună prestaţie din acest sezon la FCSB - Rapid. "Cobra" Adrian Ilie a spus decarul FCSB îi seamănă la execuţii, fiind poreclit "cobra mică".
07.11.2022 | 11:45
Video exclusiv Tavi Popescu noul Adrian Ilie E cobra mica  Are ceva din mine
Video exclusiv. Tavi Popescu, noul Adrian Ilie: “E cobra mică!” / “Are ceva din mine!”. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Octavian Popescu a fost unul dintre cei mai buni jucători de pe teren la derby-ul FCSB – Rapid 3-1. Decarul celor de la FCSB a marcat golul trei şi a dat pasa de gol la reuşita lui Andrei Cordea, într-o seară perfectă pentru tânărul atacant.

Tavi Popescu, noul Adrian Ilie: “E cobra mică!”

“Cobra” Adrian Ilie a analizat prestaţia lui Tavi Popescu în emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, spunând că tânărul atacant de la FCSB îi seamănă, moment în care realizatorul Horia Ivanovici i-a găsit o nouă poreclă lui Tavi:

ADVERTISEMENT

“Cobra mică! Este un moment istoric, pentru că avem o nouă poreclă în fotbalul românesc”, a spus realizatorul emisiunii FANATIK SUPERLIGA.

VEZI VIDEO MAI JOS: 

“Cobra” îl laudă pe Tavi: “Execuţie foarte bună a lui Tavi Popescu, are calitatea asta. Are ceva din mine”

Adrian Ilie a fost impresionat de execuţia de la golul trei a lui Tavi, dar l-a lăudat şi pentru pasa decisivă la deschiderea scorului, spunând că în urmă cu o lună ar fi şutat la poartă de acolo:

ADVERTISEMENT

“Finalizare din prima, uşor în colţul lung. Joacă simplu, finalizare simplă. Execuţie foarte bună a lui Tavi Popescu, are calitatea asta. Are ceva din mine. A profitat foarte mult de şansa pe care a avut-o în acest meci. Trebuie să îi dea continuitate.

Îmi place acum că a spus în cealaltă emisiune că a uitat fotbalul. Începe să îl joace din momentul de faţă. Din punctul meu de vedere, trebuie să îşi facă o analiză personală, pentru că trebuie să ajungă mult mai sus.

ADVERTISEMENT

“În urmă cu o lună de zile dădea la poartă. Pasa la golul lui Cordea este exact la întâlnire, cât trebuie”

Să ia ca reper acest meci să fie cel mai prost meci jucat în cariera lui. La execuţia de aseară are ceva din mine. A lovit mingea simplu, a ales foarte bine momentul. Portarul, chiar dacă este bine poziţionat, nu are ce face.

Alege momentele foarte bine. În urmă cu o lună de zile dădea la poartă. Pasa la golul lui Cordea este exact la întâlnire, cât trebuie. Are multă calitate şi oameni în club în jurul lui, inclusiv Meme-ul pe care îl consider unul dintre cei mai mari conducători, să meargă să vorbească cu el în fiecare zi”, a spus Adrian Ilie la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Ilie Năstase, laude la adresa lui Tavi Popescu: “Nu am mai văzut de la Hagi aşa ceva!”

Un alt mare Ilie din sportul românesc, Năstase, îl laudă pe Tavi Popescu. Fostul lider mondial din circuitul ATP susţine că de la Hagi nu a văzut un talent ca şi cel al lui Tavi Popescu:

“Îmi place mult Tavi Popescu. Tot aud comentarii de la oameni de fotbal că este prea tânăr sau prea crud. Poate să aibă şi 15 ani, dacă e bun… Ce să aştepte? Dacă e bun joacă, dacă nu, joacă atunci când va fi. 

Dar sunt nişte jucători tineri, de valoare, care vor progresa în viitor. Tavi Popescu este un foarte mare talent. Nu am mai văzut de la Hagi aşa ceva. Nu poţi să compari jucătorii între ei, dar are o uşurinţă în a dribla, de a se strecura între adversari. 

Ştie băiatul. Am văzut şi anul trecut. A dat nişte goluri de la 30 de metri, incredibile. Adică, trebuie să îl încurajăm. Singura persoană care ştie să îi încurajeze pe cei care joacă prost sau au o perioadă proastă este Mircea Lucescu. Ca să ştiţi. Poate puţin Hagi.

Cum joacă puţin, îl lăudăm, spunem de 100-200 de milioane şi cum are trei meciuri proaste, uităm tot ce a făcut bun. Eu aşa văd. Pe Tavi l-au plimbat pe nişte posturi pe care nu era obişnuit. Acolo în stânga am înţeles că joacă foarte bine, acolo îi place. Să vedem unde o să îl bage noul antrenor sau cine este acum, Pintilii”, a spus Ilie Năstase.

VEZI VIDEO MAI JOS:

Tavi Popescu a dat abia în meciul cu Rapid primul gol în acest sezon. Decarul celor de la FCSB a avut până la meciul de ieri doar o pasă decisivă în actuala stagiune, reuşită în meciul câştigat împotriva Chindiei Târgovişte, scor 3-2.

ADVERTISEMENT