VIDEO. Exemplu pentru Steaua! Arsenal a distrus defensiva lui City

Gabriel Esanu   
in Stiri sportive
08/08/2016, 00:06
VIDEO. Exemplu pentru Steaua! Arsenal a distrus defensiva lui City

Manchester City, adversara Stelei din faza play-off a Ligii Campionilor, a suferit astăzi o înfrîngere severă într-o partidă amicală disputată în Suedia, contra celor de la Arsenal. “Tunarii” s-au impus cu 3-2, la capătul unei partide în care Arsene Wenger l-a dominat tactic pe Pep Guardiola.

City a fost cea care a deschis ostilităţile, prin Sergio Aguero, care a deschis scorul în minutul 30, din pasa lui Sterling. “Tunarii” au făcut instrucţie cu defensiva lui City în repriza a doua. Iwobi, Walcott şi Akpom au marcat pentru formaţia londoneză, iar Iheanacho a mai redus din handicap pentru City, cu două minute înainte de final.

Steaua o va întîlni pe Manchester City pe propriul teren pe 16 august, urmînd ca returul să se dispute pe 24 august. Cîştigătoarea acestei duble se califică în grupele Ligii Campionilor.

Ştirea MOMENTULUI

Harlem Gnohere a devenit netransferabil. Becali cere o sumă imensă

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×