News

Video. Explozie puternică în capitala Iranului, Teheran. Incidentul a avut loc lângă sediul radioului şi televiziunii naţionale

Capitala Iranului, Teheran, a fost zguduită de o explozie puternică.
10.07.2021 | 12:16
Video Explozie puternica in capitala Iranului Teheran Incidentul a avut loc langa sediul radioului si televiziunii nationale
ADVERTISEMENT

Scene înfricoșătoare în nordul capitalei Iranului. O explozie puternică s-a produs în noaptea de vineri spre sâmbătă în zona de nord a Teheranului.

Incidentul a avut loc lângă sediul central al radioului şi televiziunii naţionale.

Nu au fost raportate victime şi nu s-a stabilit dacă explozia a fost un atac sau un accident, conform Digi24.

ADVERTISEMENT

Explozie puternică în capitala Iranului, Teheran. Nu s-au înregistrat victime

Potrivit autorităților, explozia a avut loc în interiorul parcului Mellat. Acesta se află lângă compania de radiodifuziune de stat.

După primele informații se pare că ar fi explodat un obiect neidentificat.  Nu se știe momentan dacă este vorba de un atac terorist.

ADVERTISEMENT

„A existat o singură explozie”, a declarat Hamidreza Goudarzi, şeful adjunct al securităţii pentru provincia Teheran, într-o declaraţie adresată agenţiei de știri Tasnim.

Goudarzi a spus că anchetatorii se află la faţa locului și că se fac cercetări pentru a se stabili cum s-a produs explozia.

ADVERTISEMENT

Scenele de panică au fost surprinse în mai multe videoclipuri distribuite pe reţelele de socializare. Se pot observa mai multe mașini de pompieri care se grăbesc la faţa locului, și oameni care se întreabă dacă a fost o bombă sau un accident.

Explozie și incendiu la Combinatul Azomureș

O explozie puternică s-a produs, marţi noapte, la Combinatul Axomureş, iar un bărbat de aproximativ 50 de ani a fost rănit.

ADVERTISEMENT

Compania a precizat că explozia s-a produs în momentul pornirii unei instalaţii de producere a amoniacului. ISU Mureş a transmis un mesaj RO-Alert.

”În timpul manevrelor de pornire a uneia dintre instalatiile de producere a amoniacului de pe platforma Azomures a avut loc un incendiu. O persoana a fost rănită, a primit îngrijiri medicale la faţa locului şi este în afara oricărui pericol. Au intervenit pentru stingerea incendiului pompierii din cadrului serviciului propriu şi cei de la ISU Mureş”, a transmis Azomureş.

ADVERTISEMENT