Sport

Video fabulos cu Dumitru Dragomir, imitându-l pe Elias Charalambous: „Face clubul FCSB de râs! Parcă era o sperietoare!”. Exclusiv

Dumitru Dragomir a vorbit în emisiunea „Profețiile lui Mitică” despre felul în care este îmbrăcat Elias Charalambous, antrenorul FCSB-ului.
22.05.2023 | 22:48
Video fabulos cu Dumitru Dragomir imitandul pe Elias Charalambous Face clubul FCSB de ras Parca era o sperietoare Exclusiv
Video fabulos cu Dumitru Dragomir, imitându-l pe Elias Charalambous „Face clubul FCSB de râs! Parcă era o sperietoare!”. Exclusiv
ADVERTISEMENT

Fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal l-a ironizat pe tehnicianul cipriot, pe care l-a imitat, gesticulând din mâini și spunând că părea îmbrăcat cu haine de la pomană, ceea ce consideră inacceptabil pentru un antrenor la FCSB.

Video fabulos cu Dumitru Dragomir, imitându-l pe Elias Charalambous

Dumitru Dragomir l-a imitat în emisiunea PROFEȚIILE LUI MITICĂ pe Elias Charalambous, despre care a spus și că părea imbrăcat de la pomană, neînțelegând de ce nu i s-a atras atenția:

ADVERTISEMENT

„Ca să atrag atenția celor de la FCSB, Steaua e un brand extraordinar al acestei țări și îl reprezintă pe unul dintre cei mai mari miliardari ai României. Băi, frate, să îl îmbrace pe Charalambous ăsta.

Să-i dea niște pantaloni cum trebuie, că nu se poate așa ceva. Să fii îmbrăcat așa la un asemenea meci? Parcă era dat de pomană tot de pe el”.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

„Parcă era o sperietoare! A fost de râsul lumii”

„Și făcea numai așa… mai spui, mai faci, dar ce înseamnă asta, parcă era o sperietoare! Ăsta e un brand de țară, nu e neapărat al lui Gigi Becali, e un brand de țară.

A fost de râsul lumii, nu și-au dat seama. Ca să fii antrenor la Steaua trebuie să fii impecabil. Nu i-ai văzut pe marii antrenori ai lumii cum vin îmbrăcați? Ți-e mai mare dragul de ei”, a mai spus Dumitru Dragomir, la PROFEȚIILE LUI MITICĂ.

ADVERTISEMENT

„A fost important golul marcat de Farul înaintea pauzei. Pentru noi a picat foarte prost. Îi felicit pe cei de la Farul şi pe antrenor. În repriza a doua n-am jucat bine.

Era cel mai important meci al nostru, dar nu l-am abordat bine. Îmi pare rău pentru suporteri că au venit aici şi am pierdut. Vreau să le cer scuze”, a spus Elias Charalambous după înfrângerea suferită de FCSB în meciul decisiv cu Farul, scor 2-3.

ADVERTISEMENT

Nu uita! Poți urmări emisiunea PROFEȚIILE LUI MITICĂ pe toate căile de comunicare „fanatice” de pe mediile sociale, de la site-ul FANATIK la canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de Facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok, de la pagina de Facebook Horia Ivanovici la contul de Twitch FANATIK.