Fotbal international

VIDEO. FC Barcelona vrea cinci VEDETE din Bundesliga! Lista jucătorilor doriţi de catalani. Costă 147 de milioane de euro!

Dortmund a cîştigat deplasarea de la Werder Bremen de sîmbătă, scor 3-1, şi este la cinci puncte de liderul din Germania, Bayern Munchen. ...
01.11.2015 | 17:47
VIDEO FC Barcelona vrea cinci VEDETE din Bundesliga Lista jucatorilor doriti de catalani Costa 147 de milioane de euro

Dortmund a cîştigat deplasarea de la Werder Bremen de sîmbătă, scor 3-1, şi este la cinci puncte de liderul din Germania, Bayern Munchen. 

Conform jurnaliştilor de la Bild, în tribunele stadionului s-a aflat şi Ariedo Braida, un oficial al Barcelonei, care a făcut deplasarea în Germania pentru a urmări starurile lui Dortmund.

Cinci nume care pot ajunge pe Camp Nou

Conform nemţilor, pe lista Barcelonei se află cinci jucători de la gruparea germană: Aubameyang, Reus, Gundogan, Hummels şi tînărul Julian Weigl.

Cel mai dorit jucător de Luis Enrique este Pierre-Emerick Aubameyang, jucător care a explodat în ultima perioadă şi este considerat omul numărul 1 de la Dortmund în acest moment. De asemenea, este posibil ca interesul catalanilor să-l vizeze pe Marco Reus, care a reuşit să înscrie două goluri la Werder în acest weekend.

Toţi cei cinci jucători pe care i-a urmărit oficialul Barcelonei au fost titulari. Aubameyang, Hummels şi Weigl au jucat 90 de minute, Gungodan 85 şi Marco Reus 77.

Cei cinci jucători urmăriţi de FC Barcelona valorează 147 de milioane de euro.

barca-dortmund-aubameyang-marco-reus-gundogan-hummels-julian-weigl-werder-bremen-ariedo-braida

Catalanii vor tînăra speranţă a Germaniei

Bild notează că principalul obiectiv al Barcelonei este de fapt tînărul Julian Weigl, în vîrstă de 20 de ani, titular în naţionala Germaniei U21. Mijlocaşul este considerat revelaţia sezonului, fiind titular de drept la Dortmund, în ciuda vîrstei fragede.

Valoarea de piaţă a lui Weigl este de 7 milioane de euro şi are contract cu Dortmund pînă în 2019.

Tags: