Fotbal intern

VIDEO. FCU Craiova, scor incredibil în Liga a patra!

FCU Craiova -  UT Dăbuleni s-a jucat in aceasta etapa de Liga a patra. Scorul a fost un neverosimil 14-0! Formaţia patronată de Adrian Mititelu este în formă maximă! Astfel, după ce în...
09.09.2017 | 18:12
VIDEO FCU Craiova scor incredibil in Liga a patra

FCU Craiova –  UT Dăbuleni s-a jucat in aceasta etapa de Liga a patra. Scorul a fost un neverosimil 14-0! Formaţia patronată de Adrian Mititelu este în formă maximă! Astfel, după ce în campionat oltenii au înregistrat cinci victorii din cinci meciuri jucate pănă acum elevii lui Napoli şi Ovidiu Turcu s-au instalat pe primul loc în clasament, acumulând 15 puncte şi un golaveraj de 41-4.

Şi în amicale echipa lui Niccolo Napoli face spectacol, ultima oară reuşind să învingă acum 3 zile pe terenul celor de la Găeşti, cu scorul de 9-1! Din echipă lipseşte la partida de la Dăbuleni liderul echipei, portarul Andrei Preda, porclit Gogoaşă, care este, din când în când, şi lider de galerie! LIVE VIDEO MAI JOS CU PARTIDA DINTRE FCU CRAIOVA ŞI DĂBULENI!

FCU Craiova face spectacol

În ultima etapă, Craiova lui Mititelu a reuşit să câştige clar disputa cu Viitorul Cârcea, scor 6-1. Detalii picante de la partidă puteţi vedea chiar aici: cât costă să parchezi maşina la Cârcea, cum să fentezi ordinele şefilor de dispozitiv de la Jandarmerie şi tot ce au făcut fanii oltenilor la Cârcea, precum şi foto şi video de la acea partidă care s-a terminat cu victoria clară a alb-albaştrilor. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

FCU Craiova evoluează în Liga a patra după ce Adrian Mititelu a pierdut procesul cu Federaţia Română de Fotbal şi cu Liga Profesionistă de Fotbal. Patronul oltenilor susţinea că echipa a fost desfiinţată abuziv şi cerea reînscrierea ei în Liga a doua, dar şi daune impresionante, în valoare de peste 200 de milioane de euro. În plus, au Mircea Sandu şi Dumitru Dragomir au fost şi ei achitaţi de instanţă.