News

VIDEO. Femeie rănită după ce șoferul unei ambulanțe a întors pe linie continuă. Autospeciala nu era în misiune

O femeie a fost rănită într-un accident rutier, în Alba Iulia, după ce un ambulanțier a întors pe linie continuă. Autospeciala nu era în misiune.
23.05.2023 | 17:00
VIDEO Femeie ranita dupa ce soferul unei ambulante a intors pe linie continua Autospeciala nu era in misiune
Femeie rănită după ce șoferul unei ambulanțe a întors pe linie continuă. Sursa foto: Captură Youtube
ADVERTISEMENT

O femeie a fost rănită, în urma unui accident rutier produs din cauza unui șofer care conducea o ambulanță. Autospeciala nu era în misiune, cu toate acestea, bărbatul a decis să întoarcă fix pe linia continuă.

Ambulanțierul a întors pe linie continuă, provocând un accident. O femeie a fost rănită

Evenimentul rutier a avut loc pe strada Alexandru Ioan Cuza din Alba Iulia și așa cum se poate observa în imaginile video, surprinse de camerele de supraveghere din zona respectivă, salvarea nu avea puse în funcțiune sistemele de avertizare sonore sau luminoase.

ADVERTISEMENT

La un moment dat, ambulanțierul decide brusc că vrea să întoarcă. În timpul manevrei, efectuată chiar pe linia continuă, un autoturism care se deplasa pe aceeași direcție de mers, pe cea de-a doua bandă de circulație, intră în ambulanță.

La volanului mașinii se afla o șoferiță, în vârstă de 60 de ani. Din păcate, femeia nu a putut evita impactul, iar în urma coliziunii, aceasta a fost rănită. Starea ei este stabilă, suferind leziuni care nu îi pun viața în pericol.

ADVERTISEMENT

O ambulanță care transporta o femeie însărcinată s-a răsturnat

Una alt accident în care a fost implicată o ambulanță s-a produs, în luna mai, în București. Autospeciala transporta o femeie însărcinată la spital atunci când a fost impicată în incident, răsturnându-se.

Spre deosebire de accidentul produs în Alba Iulia, șoferul ambulanței se afla în misiune, având semnalele de avertizare pornite. Cu toate acestea, un conducător auto nu a văzut salvarea și a trecut, având verde la semafor.

ADVERTISEMENT

Astfel, mașina pe care bărbatul o conducea a intrat în ambulanța care transporta gravida la spital. Ambulanțierul susține că șoferul autoturismului conducea cu viteză excesivă și chiar dacă ar fi văzut salvarea, probabil nu ar fi putut evita impactul.

”La viteza aia pe care a avut-o, că el zice că n-a avut viteză, păi dacă nu avea viteză maşina nu era aşa. Șoferul să zică mersi că nu s-a întâmplat altceva”, transmitea șoferul ambulanței, la vremea respectivă, pentru Observator News.

ADVERTISEMENT

Din fericire, nu au fost victime în urma accidentului rutier. Femeia însărcinată avea asigurate dispozitivele de siguranță, aflându-se pe targă. Ea a ajuns la unitatea medicală cu un alt echipaj al SAJ.

ADVERTISEMENT