Cele mai citite

VIDEO / FABULOS! Eric Bicfalvi a cîştigat titlul de golgheter în campionatul Ucrainei!

UPDATE 23:40 / Eric Bicfalvi a cîştigat titlul de golgheter în Ucraina cu 17 goluri marcate în 26 de etape. Românul a încheiat la egalitate cu atacantul lui Şahtar, Alex Teixeira şi i-a...
Autor: Marian Popovici | 30.05.2015 | 23:45

UPDATE 23:40 / Eric Bicfalvi a cîştigat titlul de golgheter în Ucraina cu 17 goluri marcate în 26 de etape. Românul a încheiat la egalitate cu atacantul lui Şahtar, Alex Teixeira şi i-a depăşit pe atacanţii lui Dinamo Kiev, Kraveţ şi Yarmolenko. 

Clasamentul golgheterilor: 

bvcc

Eric Bicfalvi a marcat un gol în ultima etapă din Ucraina în meciul dintre Volîn şi Metalurg Doneţk, încheiat 1-1. Cu această reuşită, Bicfalvi a adunat 17 goluri după cele 26 de etape. Volîn a încheiat campionatul pe locul 7 cu 34 de puncte. 

Bicfalvi are şanse mari să fie golgheterul Ucrainei, românul avînd un gol mai mult decît Alex Teixeira de la Şahtar Doneţk şi două mai mult decît vîrful Kraveţ de la Dinamo Kiev. Dacă Teixeira nu reuşeşte o dublă sau Kravets un hattrick în ultima etapă, Bicfalvi va fi cel mai bun marcator din Ucraina.

Cel mai probabil a fost ultimul meci al lui Bicfalvi la Volîn Luţk. Contractul românului expiră în această vară şi mai multe echipe din est sînt interesate. Una dintre echipele care i-au făcut deja o ofertă e finalista Ligii Europa, Dnipro.

VEZI VIDEO: 

Loading the player…

Urmăritorii lui Bicfalvi în clasamentul golgheterilor: 

ddjdjd

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!