VIDEO. Florin Andone a marcat la debut pentru Deportivo La Coruna

Gabriel Esanu   
in Stiri sportive
10/08/2016, 11:23
VIDEO. Florin Andone a marcat la debut pentru Deportivo La Coruna

Florin Andone a avut parte de un debut perfect pentru Deportivo la Coruna. Atacantul român a avut nevoie de doar şase minute pentru a marca primul gol pentru noua sa formaţie.

Andone a deschis scorul în minutul şase al partidei amicale cu Villarreal în care a fost titular şi a jucat pînă în minutul 75. Deportivo La Coruna a cîştigat partida cu 2-0, scor stabilit de Carles Gill, în minutul 90 al partidei.

Deportivo La Coruna a plătit 4,7 milioane de euro pentru Florin Andone şi va mai achita şi 30% dintr-un transfer ulterior. Andone, care a primit numărul 10, a devenit cel mai scump transfer făcut de La Coruna în ultimii ani.

Florin Andone a marcat 21 de goluri în liga a doua din Spania în sezonul trecut, în cele 36 de partide jucate pentru Cordoba. Fanii lui Deportivo La Coruna l-au primit cu mare entuziasm pe atacantul român.

Ştirea MOMENTULUI

Gnohere, în presa luxemburgheză: “Nu îmi place echipa din Cluj. Sunt aroganţi!”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×