ADVERTISEMENT
Life

Video. Florin Piersic, moment genial, despre O aventură galantă: „Şi-am ajuns la ea acasă…“

Autor: Andrei David | 12.12.2020 | 15:30
Video. Florin Piersic, moment genial, despre O aventură galantă: „Şi-am ajuns la ea acasă...“
Florin Piersic, moment genial, despre o aventură galantă.

Florin Piersic este, indubutabil, unul dintre cei mai mari actori pe care România i-a avut, iar capacitatea lui extraordinară de a interpreta un texte este evidentă în orice piesă sau scenetă.

ADVERTISEMENT

FANATIK vă propune un monolog umoristic în versuri, interpretat genial de marele Florin Piersic, în cadrul unei emisiuni tv, alături de publicul prezent.

Versurile scenetei „O aventură galantă“ îi aparţin lui Ion Pribeagu, pe numele lui real Isac Lazarovici, un poet şi umorist româno-israelian decedat în 1971.

ADVERTISEMENT

Florin Piersic „n-a fost prost, dar nici cuminte“

Într-un monolog umoristic de trei minute şi jumătate, semnat de Ion Pribeagu, Florin Piersic a reuşit, prin interpretarea sa, să aducă zâmbetul şi râsetele întregii audienţe.

Şi ca orice mare artist, „Mărgelatul“ nu-şi putea spune doar textul. El a interacţionat cu publicul prezent, lăsându-i acestuia plăcerea de a puncta, de fiecare dată, finalul versurilor.

ADVERTISEMENT

Ce-a ieşit vă invităm să urmăriţi în materialul video de mai jos.

Prietenia cu Dan Negru

Dincolo de marele actor al scenei, Florin Piersic este şi un adevărat om. „Mărgelatul“, în ciuda diferenţei de vârstă, este foarte bun prieten cu Dan Negru, celebrul realizator de Revelioane la Antena 1.

ADVERTISEMENT

Omul de televiuziune a povestit recent unul dintre gesturile de mare caracter pe care actorul le-a făcut pentru el. În ultimele zile de viaţă ale tatălui lui Dan Negru, Florin Piersic l-a sunat zilnic, pentru a se interesa de starea bătrânului.

Florin Piersic, moment genial, despre o aventură galantă. FOTO: hepta.ro

ADVERTISEMENT

Florin Piersic a ajuns la vârsta de 84 de ani, dar lunile de pandemie şi-au lăsat amprenta asupra lui. Actorul a părut slăbit în ultimele imagine apărute cu el, dar Dan Negru a dat asigurări că Florin Piersic este, de fapt, un fel de Benjamin Button (n.r. – personaj de film care se naşte bătrân şi întinereşte odată cu înaintarea în vârstă).

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!