Sport

Video. Fostul stelist Eric Bicfalvi, în lacrimi în Rusia. Ce s-a întâmplat în weekend

Eric Bicfalvi a fost în lacrimi după ultimul meci al lui Ural din weekend, împotriva lui Akron Togliatti, scor 2-1, în barajul pentru a rămâne în prima ligă din Rusia.
02.06.2024 | 22:32
Video Fostul stelist Eric Bicfalvi in lacrimi in Rusia Ce sa intamplat in weekend
Fostul stelist Eric Bicfalvi, în lacrimi în Rusia. Sursă foto: transfermarkt.com
ADVERTISEMENT

Deși echipa sa a câștigat meciul retur, nu a fost suficient pentru ca Ural să se salveze de la retrogradare, pentru că în tur Akron Togliatti s-a impus clar, scor 2-0. Eric Bicfalvi a fost introdus pe teren în minutul 66, însă nu a reușit să înscrie.

Fostul stelist Eric Bicfalvi, în lacrimi în Rusia

Eric Bicfalvi a fost în lacrimi la finalul barajului dintre Akron Togliatti și Ural, echipa sa retrogradând surprinzător în liga a doua. În actualul sezon din Rusia, Eric Bicfalvi a marcat trei goluri și a oferit două pase decisive.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO AICI

„Bravo lui Eric! A arătat că vrea să lupte. Acum o săptămână s-a accidentat la coapsă, i-ar fi luat 3-4 săptămâni să se recupereze, dar a intrat pe teren și a schimbat imediat meciul.

Eric va rămâne la echipă și aici își va încheia cariera. Acum a semnat prelungirea contractului. Este un jucător mereu folositor clubului.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă va juca mai puțin, Eric va fi mereu alături de noi. Am spus deja că suntem gata să îi oferim o poziție în club ulterior. A făcut foarte multe pentru echipa noastră”, a spus Grigori Ivanov, președintele lui Ural.

  • 500.000 de euro este cota de piață a lui Eric Bicfalvi, conform transfermarkt.com

Eric Bicfalvi a devenit legendă la Ural

De-a lungul timpului, Eric Bicfalvi a devenit o legendă a lui Ural nu doar pentru golurile pe care le-a înscris, dar și pentru faptul că a refuzat oferte din alte campionate, în momentul în care Rusia era exclusă din toate competițiile.

ADVERTISEMENT

„La fiecare șase luni primesc oferte din Europa. Ultima oară, unii voiau să profite de situația politică din jurul Rusiei și mi-au propus să mă ajute să suspend contractul.

Am refuzat. De ce? Ar fi fost incorect în relația cu Ural. Sunt aici în al șaptelea sezon, dau totul pentru echipă”, spunea Eric Bicfalvi la începutul anului 2023.

ADVERTISEMENT

În cariera sa, Eric Bicfalvi a jucat pentru mai multe cluburi, printre care: Jiul Petroșani, FCSB, Dinamo, Gloria Buzău, Volin Luțk, Liaoning, Tom Tomsk și Ural.

Totodată, Eric Bicfalvi a ajuns să evolueze și pentru naționala României, pentru care a reușit să înscrie un gol într-un meci cu Irlanda de Nord, scor 1-1, și să acumuleze un total de nouă selecții.

  • 36 de ani are Eric Bicfalvi
ADVERTISEMENT