Fotbal intern

Video+foto. Momente de panică. Dani Lopez a rămas inconştient pe gazon după un duel cu Bumba

Momente de panică în timpul meciului Viitorul - Concordia, din etapa 21.
09.12.2017 | 18:45

Viitorul – Chiajna se joacă în etapa 21 din Liga 1 Betano, sezonul 2017-2018, pe stadionul Central al Complexului Academiei Hagi de la Ovidiu, iar din meciul jucat sămbătă nu au lipsit momentele tensionate, iar Dani Lopez şi Claudiu Bumba, mijlocaşul cedat de Dinamo la Concordia, au fost în prim plan. CLICK PE GALERIA FOTO PENTRU A VEDEA MAI MULTE IMAGINI!

În minutul 55 al meciului dintre FC Viitorul Constanţa şi Concordia Chiajna a avut loc un moment care i-a dus pe spectatori cu gândul la episodul în care Patrik Ekeng şi-a pierdut viaţa pe stadionul din “Ştefan cel Mare”, într-un meci Dinamo – Viitorul pe 6 mai 2016. CLICK AICI PENTRU VIDEO.

Dani Lopez nu a mai putut continua în Viitorul – Concordia

Dani Lopez, mijlocaşul spaniol din lotul lui Gheorghe Hagi, s-a ciocnit cu Claudiu Bumba, iar fotbalistul echipei FC Viitorul Constanţa a rămas inconştient pe gazonul stadionului Central al Academiei Gheorghe Hagi. Acesta a avut nevoie de îngrijiri medicale pe teren timp de câteva minute, iar ambulanţa s-a pregătit să intre pe teren, dar în cele din urmă şi-a revenit şi nu a mai fost necesară intervenţia ambulanţei.

Totuşi, deşi Dani Lopez şi-a revenit, Gică Hagi, antrenorul celor de la FC Viitorul Constanţa, a decis să-l înlocuiască pe fotbalistul spaniol cu Răzvan Horj, jucătorul transferat de la CFR Cluj după începutul sezonului 2017-2018 din Liga 1 Betano. CLICK AICI PENTRU A VEDEA VIDEO CU TOATE FAZELE MECIULUI VIITORUL – CONCORDIA!

Sursă foto: digisport

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERN
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri