Video. Stadion cu 19.000 de locuri în România. Când va fi gata noua arenă

Iuliana Spirache   
in Fotbal intern
26/03/2018, 17:56
Video. Stadion cu 19.000 de locuri în România. Când va fi gata noua arenă

Conducerea Primăriei Sibiu a prezentat conceptul de modernizare a stadionului “Municipal”, proiect care va costa nu mai puţin de 17.000.000 de euro. Arena 240 de locuri de parcare şi nu mai puţin de 19.000 de scaune.

Stadionul se va construi în două etape. În prima parte se va investi 8.200.000 de lei, iar principalele obiective sunt reabilitarea tribunei oficiale, inclusiv a scaunelor, prelungirea tunelului de ieşire în teren a jucătorilor, înlocuirea băncilor de rezervă şi a porţilor de pe teren. Pista de atletism, din zgură în prezent, va fi înlocuită cu una de tartan. 

Stadionul va fi gata în doi ani

În partea a doua, lucrările vor presiune reconstruirea tribunelor demolate în prima etapă, iar capacitatea stadionului va creşte la aproximativ 19.000 de locuri pentru spectatori. Va fi realizată o structură metalică. ce va integra şi tribunele existente la partea de acoperiş. Mai mult, se va lucra şi la realizarea unei instalaţii de nocturnă, a unei tabele electronice de scor, va fi schimbat gazonul şi realizat o instalaţie de încălzire a acestuia. Vor fi montate noi turnichete de acces, case de vânzare a biletelor, sistem de supraveghere video, sistem de sonorizare, de alarmă, dar şi de prevenire şi stingere a incendiilor.

Toate cele 19.000 de locuri vor fi acoperite, iar la nivelul parterului învelitoarea va fi deschisă pentru a asigura o mai bună circulaţie pietonală şi auto. Locurile de parcare vor fi amenajate atât sub tribunele nou construite, cât şi în curtea interioară a stadionului. Termenul de finalizare a lucrărilor din cea de-a doua etapă depinde de felul în care va decurge procedura de atribuire a contractului de proiectare şi execuţi. Citeşte aici mai multe!

Ştirea MOMENTULUI

La 16 ani după moartea lui Cristi Neamțu, Șuleap rupe tăcerea: “Este drama vieții mele”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×