Fotbal intern

Uluitor! Dinamoviştii au fost dezbrăcaţi şi descălţaţi de jandarmi

Astra - Dinamo este un meci important pentru jucătorii lui Vasile Miriuţă, iar suporterii din PCH şi-au făcut prezenţa la stadion pentru a-i încuraja pe "câini".
24.02.2018 | 20:08

Aproximativ 1.000 de suporteri ai formaţiei FC Dinamo Bucureşti şi-au anunţat prezenţa la meciul cu Astra Giurgiu, de pe stadionul “Marin Anastasovici”, din etapa 26 a sezonului regulat. VEZI AICI TOATE IMAGINILE ŞI INFORMAŢIILE DE LA ASTRA – DINAMO!

În momentul în care suporterii lui Dinamo au ajuns la stadionul “Marin Anastasovici” au avut parte de o surpriză destul de neplăcută din partea Jandarmeriei care se ocupa de liniştea din jurul arenei Astrei Giurgiu.

Control riguros înainte de Astra – Dinamo

Aceştia au avut parte de un control riguros înainte de a li se permite intrarea pe stadionul “Marin Anastasovici”. Suporterii lui Dinamo au trecut printr-un cort special amenajat, iar acolo au fost descălţaţi şi dezbrăcaţi. VEZI VIDEO AICI.

Jandarmeria a vrut să se asigure de faptul că ultraşii din “Peluza Cătălin Hîldan” care au dorit să participe la meciul Astra Giurgiu – Dinamo nu vor introduce pe stadion torţe şi fumigene. 

Vezi aici video cu toate fazele meciului Astra – Dinamo.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri