Fotbal international

VIDEO. Francezul Gignac a regăsit drumul spre gol prin hipnoză

Internaţionalul francez Andre Pierre Gigneac evoluează din 2015 în campionatul Mexicului sub culorile clubului Tigres....
05.12.2016 | 15:20

Internaţionalul francez Andre Pierre Gigneac evoluează din 2015 în campionatul Mexicului sub culorile clubului Tigres.

A marcat meci după meci

De mai multă vreme, atacantul de origine ţigănească nu mai reuşise să marcheze, deşi avea destule situaţii bune de finalizat. Fie execuţiile sale nu găseau cadrul porţii, chiar şi din poziţii foarte bune, fie portarul advers intervenea la timp, Gignac ajunsese la paroxism din cauza nereuşitelor sale.

Salvarea a venit de la un hipnetoterapeut. Din momentul în care Gignac a început şedinţele, a regăsit şi drumul spre gol. Şi, nu oricum, ci etapă de de etapă.

CLICK SUS GALERIE FOTO

A înscris în ultimele trei partide, într-una, cu UNAM Pumas, reuşind un hat-trick. A marcat şi în semifinalele campionatului Apertura, în ambele meciuri cu Leon.

După ultimul gol înscris lui Leon, a ales un mod absolut amuzant pentru a celebra reuşita: s-a îndreptat spre rezervele care se bucurau la marginea terenului, a făcut cîteva mişcări imitînd hipnoza şi rezervele au înţeles ce vrea să facă, drept pentru care au căzut cu toţi laţi, simulînd intrarea în stare de somn.

VEZI VIDEO

Gignac a recunoscut că a vrut în acest fel să dedice golul lui Brit John Milton, hipnetoterapeutului care l-a scos din blocajul în care intrase,

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERNATIONAL
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri