VIDEO. Galatasaray a cîştigat Supercupa Turciei după un meci nebun cu Beşiktaş

Gabriel Esanu   
in STIRI INTERNATIONALE
14/08/2016, 00:13
VIDEO. Galatasaray a cîştigat Supercupa Turciei după un meci nebun cu Beşiktaş

Primul meci al noului sezon din Turcia a adus faţă în faţă două mari rivale din Istanbul. Galatasaray şi Beşiktaş şi-au disputat Supercupa Turciei, într-un meci cu multe orgolii, atît pe teren cît şi în tribune.

A fost 0-0 după 90 de minute, pentru ca Hakan Balta să marcheze pentru Galatasaray în minutul 100. Ricardo Quaresma a readus egalarea, după ce lovitura sa de cap a fost deviată în proprie poartă de Chedjou, nouă minute mai tîrziu.

S-a ajuns la lovituri de departajare, unde Beşiktaş a trăit un adevărat coşmar. Ozyakup, Tosun şi Hutchinson au ratat toţi de la “vulturi”, iar  Inan, Balta şi Cigerci au înscris pentru Galata, care a cîştigat, astfel, trofeul.

Ştirea MOMENTULUI

Clasament WTA actualizat. Câte puncte are Simona Halep după finala de la Cincinnati

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×