VIDEO. GALERIE FOTO. Cadou pentru Manchester City. Jucătorii lui Pep se vor echipa într-un vestiar SF

Razvan Nicolae   
în Galerie foto
12/08/2017, 13:46
VIDEO. GALERIE FOTO. Cadou pentru Manchester City. Jucătorii lui Pep se vor echipa într-un vestiar SF GALERIE FOTO

Manchester City debutează sâmbătă în noul sezon de Premier League. “Cetăţenii” se deplasează pe terenul celor de la Brighton, echipă nou-promovată în primul eşalon al fotbalului englez. Peste o săptămână, jucătorii lui Pep Guardiola vor juca pe teren propriu cu Everton şi vor avea posibilitatea să se echipeze în noul vestiar al echipei.

Pep Guardiola, antrenorul lui Manchester City, a cerut în mod insistent ca vechiul vestiar să fie schimbat, iar şefii clubului s-au conformat imediat. Întreaga aripă a stadionului “Etihad” a fost modernizată, planurile semănând cu cele ale complexului de antrenament al “cetăţenilor”. Antrenorul spaniol a cerut în mod expres ca noul vestiar să aibă o formă circulară.

Langa vestiarul jucatorilor au fost instalate piscine cu hidromasaj şi a mai fost renovat şi tunelul de iesire al echipelor. Pe lângă modernizările aduse vestiarului, suporterii lui Manchester City se vor bucura şi de o nouă zonă VIP. Pentru 9.000 de lire sterline pe an, fanii pot servi mâncăruri alese din Ghidul Michelin. Jucătorii lui Pep se vor bucura de noile modernizări din etapa a doua a sezonului, când vor juca pe teren propriu cu Everton.

Primul sezon al lui Pep Guardiola la Manchester City a fost un eşec total. “Cetăţenii” au ratat toate obiectivele propuse la începutul stagiunii trecute. Stadionul “Etihad” a fost inaugurat în 2003 şi poate primi 55.097 de spectatori.

Închide ×