VIDEO. GALERIE FOTO. Cadou pentru Manchester City. Jucătorii lui Pep se vor echipa într-un vestiar SF

manchester city, vestiar

Manchester City debutează sâmbătă în noul sezon de Premier League. "Cetăţenii" se deplasează pe terenul celor de la Brighton, echipă nou-promovată în primul eşalon al fotbalului englez. Peste o săptămână, jucătorii lui Pep Guardiola vor juca pe teren propriu cu Everton şi vor avea posibilitatea să se echipeze în noul vestiar al echipei.

Pep Guardiola, antrenorul lui Manchester City, a cerut în mod insistent ca vechiul vestiar să fie schimbat, iar şefii clubului s-au conformat imediat. Întreaga aripă a stadionului "Etihad" a fost modernizată, planurile semănând cu cele ale complexului de antrenament al "cetăţenilor". Antrenorul spaniol a cerut în mod expres ca noul vestiar să aibă o formă circulară.

Langa vestiarul jucatorilor au fost instalate piscine cu hidromasaj şi a mai fost renovat şi tunelul de iesire al echipelor. Pe lângă modernizările aduse vestiarului, suporterii lui Manchester City se vor bucura şi de o nouă zonă VIP. Pentru 9.000 de lire sterline pe an, fanii pot servi mâncăruri alese din Ghidul Michelin. Jucătorii lui Pep se vor bucura de noile modernizări din etapa a doua a sezonului, când vor juca pe teren propriu cu Everton.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

Primul sezon al lui Pep Guardiola la Manchester City a fost un eşec total. "Cetăţenii" au ratat toate obiectivele propuse la începutul stagiunii trecute. Stadionul "Etihad" a fost inaugurat în 2003 şi poate primi 55.097 de spectatori.

viewscnt
OraPostulSportEveniment
18:30Telekom Sport 2
Campionatul Mondial de Handbal. România - Cehia
1 EUR4.6315 lei-0,0012
1 USD3.9449 lei+0,0122
1 XAU158.0497 lei-0,6933