Fotbal intern

VIDEO+Galerie FOTO Steaua-U Cluj pentru ISTORIE! Au făcut TRIPLA!

VIDEO GALERIE FOTO STEAUA-U CLUJ FINALA CUPA ROMANIEI. Fanii lui "U" Cluj au ajuns la Bucureşti cu trenul, în Gara Obor. Torţele aruncate de suporterii "studenţilor" au pârjolit toată iarba de...
01.06.2015 | 00:17

VIDEO GALERIE FOTO STEAUA-U CLUJ FINALA CUPA ROMANIEI.

 Fanii lui “U” Cluj au ajuns la Bucureşti cu trenul, în Gara Obor. Torţele aruncate de suporterii “studenţilor” au pârjolit toată iarba de la intrarea din capitală. Un suporter al Universităţii a fost reţinut de poliţie pentru deranjarea liniştii publice.

Ultraşii din peluza “şepcilor roşii” se îndreaptă înspre stadion. Meciul începe la ora 21:00, pe Arena Naţională, anunţă stiridesport.ro. CLICK PE POZE SUS IN GALERIE PENTRU IMAGINI DE SENZATIE DE LA FINALA CUPEI! GALERIE FOTO PENTRU ISTORIE!!! STEAUA A FACUT EVENTUL DUPA 18 ANI!!!!

ADVERTISEMENT

INCREDIBIL!!! STEAUA A FACUT EVENTUL, DAR FOTBALISTUL SIMBOL S-A RUPT!!! CE GHINION!!! RATEAZA MECIUL DECISIV AL NATIONALEI!!! CE S-A INTAMPLAT!!!

VIDEO GALERIE FOTO STEAUA-U CLUJ FINALA CUPA ROMANIEI.

Finala Cupei României se dispută în această seară pe Naţional Arena, de la ora 21:00, atunci cînd Steaua o întîlneşte pe Universitatea Cluj, şi se anunţă o atmosferă incendiară.

VIDEO GALERIE FOTO STEAUA-U CLUJ FINALA CUPA ROMANIEI. Proaspăta campioană a ţării şi cîştigătoarea primei ediţii a Cupei Ligii, Steaua, dispută duminică, de la ora 21:00, finala Cupei României împotriva Universităţii Cluj.

ADVERTISEMENT

VIDEO AICI CU GOLURILE STELEI DIN FINALA DE VIS CU U CLUJ!!!

Meciul care poate aduce steliştilor al treilea trofeu în acest an va consfinţi despărţirea de actualul tehnician, Costel Gâlcă. Se ştie deja că noul antrenor va fi Mirel Rădoi.

INFIORATOR!!! DRAMA INAINTEA FINALEI CUPEI ROMANIEI!!! CARIERA INCHEIATA!!! “Are CANCER!!!”

VIDEO GALERIE FOTO STEAUA-U CLUJ FINALA CUPA ROMANIEI. Organzatorii finalei Cupei României mizează pe o asistenţă de aproximativ 40.000 de spectatori. Chiar dacă meciul se joacă la Bucureşti, fotbaliştii lui Falub vor avea parte de cel puţin o peluză arhiplină.

ADVERTISEMENT

VIDEO GALERIE FOTO STEAUA-U CLUJ FINALA CUPA ROMANIEI. Circa 4.000 de fani au plecat e la Cluj spre Bucureşti, anunţă stiridesport. Aceştia vor face joncţiunea chiar pe stadion cu o parte din suporterii celor de la Dinamo şi este de aşteptat ca Universitatea să aibă parte de o galerie formată din aproximativ 8.000 de spectatori.

VIDEO GALERIE FOTO STEAUA-U CLUJ FINALA CUPA ROMANIEI

Loading the player…