Video. Muguruza, calificare la Monterrey. Cât se apropie de Halep în clasament

Gabriel Esanu   
in Sporturi
04/04/2018, 11:49
Video. Muguruza, calificare la Monterrey. Cât se apropie de Halep în clasament

Muguruza a obţinut calificarea în doar 49 de minute. A cedat un game prima dată când a servit, pentru ca apoi să câştige nu mai puţin de 10 game-uri la rând. A avut 5-0 în setul doi, dar Zarazua a reuşit să îşi facă serviciul şi să intre pe tabelă şi în setul doi. 6-1, 6-1 pentru Muguruza.

 

În optimile de finală, Muguruza va avea un meci mai complicat, cu Alison Riske, locul 89 WTA. Apoi, în cazul în care va obţine calificarea, iberica ar urma să joace în sferturile de finală cu învingătoarea dintre Anna Blinkova şi Ajla Tomljanovic.

Cum anul trecut nu a participat la nici un turneu în această perioadă, Muguruza va creşte în clasament cu punctele pe care le obţine la Monterrey. Doar că, fiind vorba de un turneu WTA International, nu va încasa prea mult. Pentru calificarea în optimi primeşte 30 de puncte. Astfel, în acest moment este sigură de minimum 6.000 de puncte în clasamentul de săptămâna viitoare. 2140 mai puţine decât Simona Halep. Iberica poate lua încă 250 dacă se impune în Mexic.

Închide ×