Video

VIDEO / HATTRICK de senzaţie al lui Bale, în lipsa lui Ronaldo pe Bernabeu!

Real Madrid a mai demolat sîmbătă seara o echipă în Primera Division. Echipa lui Carlo Ancelotti s-a impus cu 4-o pe teren propriu în faţa celor de la Valladolid, echipă căreia îi înscrie...
30.11.2013 | 23:29
VIDEO  HATTRICK de senzatie al lui Bale in lipsa lui Ronaldo pe Bernabeu

Real Madrid a mai demolat sîmbătă seara o echipă în Primera Division. Echipa lui Carlo Ancelotti s-a impus cu 4-o pe teren propriu în faţa celor de la Valladolid, echipă căreia îi înscrie acelaşi număr de goluri de trei sezoane încoace. Ştirea zilei însă nu ţine de această demonstraţie de fotbal, care nu miră pe nimeni cînd vine vorba de Real Madrid, ci din faptul că deşi a lipsit El Comandante Cristiano Ronaldo pe teren a existat înlocuitorul perfect. A fost meciul care a demonstrat tuturor de ce galezul Gareth Bale a costat peste suta de milioane, transformîndu-se în cel mai scump transfer de pînă acum în istoria balonului rotund. Pentru că Bale a fost ca un Ronaldo. A reuşit o triplă şi i-a centrat perfect francezului Benzema la al patrulea.

Ronaldo a urmărit meciul din tribună

Starul portughez Cristiano Ronaldo a urmărit din tribună demonstraţia oferită de internaţionalul galez. Acesta are deja nouă reuşite în tricoul Realului, performanţă remarcabilă în condiţiile în care a avut aproape două luni de absenţă începînd cu etapa a treia, după ce marcase pentru prima dată, la Villarreal. Bale a demonstrat că nu este doar un bun fotbalist, dar are în mod evident şi calitatea de lider în teren, el reuşind să fie clar omul orchestră din angrenajul lui Ancelotti. Marcase o dată şi miercuri, în partida cu Galatasaray, din Liga Campionilor, un gol fabulos dintr-o lovitură liberă executată magistral de la o distanţă destul de mare. Dar niciodată nu se erijase în jucătorul gen Ronaldo, adevărat comandant pe teren, de care coechipierii ascultă orbeşte şi căruia i se dau toate baloanele, pentru că numai el ştie mereu soluţia optimă. Bale a marcat cu capul primul gol (foto), execuţie sigură, tipic britanică, pentru ca trei minute mai tîrziu faza să fie trasă la indigo, doar că galezul nu a mai lovit, ci i-a pus mingea pe frunte lui Benzema (foto). Noul star de pe Bernabeu şi-a continuat evoluţia foarte sigură şi în a doua parte, iar cele două reuşite au venit ca la antrenament, vinovaţi fiind şi fundaşii lui Valladolid, care nu au încercat nici o formă de marcaj special la omul care le-a provocat atîta deranj în careul lor.

1385835196_694192_1385841536_album_grande1385835196_694192_1385843355_album_grande

Noul campion mondial la şah a dat lovitura de începere

Meciul a avut un moment inedit încă de la prima secvenţă. În sensul în care lovitura de începere a partidei nu a fost dată de un fotbalist, ci de un…şahist. Nu unul oarecare, ci proaspătul campion al lumii în sportul minţii, tînărul norvegian Magnus Carlsen (foto), îmbrăcat cu un tricou al Realului, echipa sa de suflet. De altminteri, Carlsen s-a arătat foarte deranjat de comparaţia făcută de presă la adresa sa de genul ”un adevărat Messi al şahului”, spunînd că preferă ca în locul argentinianului, care este MVP-ul rivalei de moarte din Barcelona să fie comparat cu orice jucător din cadrul grupării madrilene.

Înaintea meciului a avut loc un minut de reculegere în memoria tatălui fundaşului stînga portughez Fabio Coentrao, decedat ieri după o lungă şi grea suferinţă cauzată de o boală incurabilă.

1385835196_694192_1385840875_album_grande

VEZI VIDEO

http://youtu.be/KZBIIbPd-yE