ADVERTISEMENT
Cele mai citite

VIDEO/ Gest NEBUN al lui Raţ! A NENOROCIT un jucător şi a fost eliminat! Imagini DURE

Răzvan Raţ a avut evoluţii remarcabile în Primera Division de la transferul său la Rayo Vallecano, însă în meciul de aseară a făcut un gest necugetat care ar putea să îl ţină pe bară...
Autor: Marian Popovici | 06.04.2014 | 10:22
VIDEO/ Gest NEBUN al lui Raţ! A NENOROCIT un jucător şi a fost eliminat! Imagini DURE

Răzvan Raţ a avut evoluţii remarcabile în Primera Division de la transferul său la Rayo Vallecano, însă în meciul de aseară a făcut un gest necugetat care ar putea să îl ţină pe bară cîteva etape. În minutul 63 al meciului dintre Rayo şi Celta Vigo, la scorul de 3-0 pentru gazde, Răzvan Raţ l-a lovit cu capul în gură pe Charles.

ADVERTISEMENT

Arbitrul nu a văzut agresiunea, însă i s-a comunicat de la arbitrul de rezervă ce s-a întîmplat şi la eliminat pe Raţ pentru gestul nesportiv pe care l-a făcut. Lovitura aplicată lui Charles a fost una dură, jucătorul Celtei nu a mai putut continua partida şi a fost schimbat 6 minute mai tîrziu.

Vezi video AICI

Antrenorul Celtei Vigo, Luis Enrique, fost jucător la Barcelona a declarat la finalul meciului: “Fotbalul este un sport de contact, dar jucătorii nu vor să se rănească între ei. Charles are deviaţie de sept.” Jucătorul Celtei Vigo trebuie să poarte mască tot restul sezonului din cauza loviturii aplicate de Raţ.

ADVERTISEMENT

 

Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!