VIDEO. Gest minunat al Simonei Halep! Americanii au rămas uimiţi

Simona Halep este protagonista unui gest emoţionant, care s-a consumat pe perioada participării jucăoarei noastre la turneul de la Miami, săptămâna trecută. Publicaţia Miami Patch a ţinut să sublinieze atitudinea Simonei, care a făcut o uriaşă surpriză unui copil bolnav.

child_with_tumor-1491413436-2873

Este vorba de o fetiţă în vârstă de numai opt ani, americancă de origine română, pe nume Brianna Alexe, depistată, din fericire, la timp, de către medicii din State cu o tumoare ganglionară la carotidă. Fetiţa a fost recent operată cu succes, iar părinţii, ştiind pasiunea fiicei lor pentru tenis şi, în special, pentru Simona Halep, au profitat de prezenţa sportivei noastre la Turneul Masters de la Miami, pentru a o ruga să-i transmită un mesaj video Briannei, pentru a-i face o mare bucurie.

Simona a răspuns prompt acestei solicitări, iar înregistrarea video a făcut-o atât de fericită pe Brianna, aflată acum în perioada de recuperare după intervenţia chirurgicală, încât îl pune să-l urmărească zilnic de zeci de ori, starea ei de sănătate îmbunătăţindu-se vizibil de la o zi la alta.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, marcatori, comentariul live, statisticile partidei! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

În mesajul video Simona îi spune că este mândră să aibă un asemenea fan, care a avut puterea să treacă peste o situaţie atât de grea la numai câţiva ani, să treacă peste operaţie cu succes şi îi urează să se întoarcă mai repede la joacă şi, dacă îi place, pe terenul de tenis.

viewscnt
1 EUR4.6346 lei+0,0014
1 USD3.9285 lei+0,0100
1 XAU158.8245 lei+0,5663