Video. Ghinion pentru omul care a produs surpriza sezonului! A căzut la Monte Carlo şi a ajuns în cârje

Gabriel Esanu   
in Sporturi
17/04/2018, 14:14
Video. Ghinion pentru omul care a produs surpriza sezonului! A căzut la Monte Carlo şi a ajuns în cârje

Thanasi Kokkinakis, omul care a produs surpriza sezonului la Miami, unde l-a învins pe Roger Federer, a avut ghinion la primul său meci la actuala ediţie a turneului de la Monte Carlo. Australianul a suferit o accidentare care l-ar putea ţine departe de acţiune în următoarea perioadă.

 

În partida pe care a pierdut-o în faţa lui Kharen Khakhanov, scor 5-7, 4-6, Kokkinakis s-a împiedicat de o reclamă care delimita zona în care sunt amplasaţi arbitrii de linie. Australianul a continuat partida, în ciuda durerilor la gleznă.

Obiectivul lui Kokkinakis, recuperarea pentru Roland Garros

Următoarea zi, după ce a făcut şi o verificare amănunţită, Kokkinakis a apărut în complexul din Monte Carlo în cârje. “Acum trebuie să port şi aste”, a scris tânărul jucător pe pagina sa de Twitter. Obiectivul său este recuperarea în timp pentru a participa la Roland Garros.

 

Ştirea MOMENTULUI

Liverpool – PSG 3-2. Firmino le aduce victoria „cormoranilor” în meciul serii din Champions League. Video

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×