Fotbal international

Video. Gică Popescu, din nou pe teren! În ce echipă a jucat românul!

Miercuri seară Gică Popescu s-a aflat în Bulgaria, la invitaţia bunului său prieten şi fost coechipier la Barcelona, Hristo Stoicikov. Acesta organizat un meci amical intre fostele glorii...
21.09.2017 | 13:33
Video Gica Popescu din nou pe teren In ce echipa a jucat romanul
ADVERTISEMENT

Miercuri seară Gică Popescu s-a aflat în Bulgaria, la invitaţia bunului său prieten şi fost coechipier la Barcelona, Hristo Stoicikov. Acesta organizat un meci amical intre fostele glorii catalane şi cele ale fotbalului bulgar, el jucând câte o parte din partidă în ambele tabere. Partida a avut loc în localitatea Stara Zagora, acolo unde evoluează obişnuit echipa de primă divizie Beroe.

FC Barcelona a întâlnit o selecţionată a foştilor internaţionali bulgari, în faţa căreia a cedat cu scorul de 3-2. În lotul catalanilor s-au aflat, printre alţii portarulAngoy şi jucătorii Juan Carlos, Dehú, Nadal, Sánchez Jara, Sergi Barjuán, Popescu, Litmanen, Goikoetxea, Ezquerro şi Salinas. Stoicikov a jucat în ambele echipe, dar de înscris a făcut-o o singură dată, în tricoul Barcelonei.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

ADVERTISEMENT

Ce jucători au mai fost alături de Gică Popescu în echipa Barcelonei

Scopul acestui meci a fost unul comemorativ. S-a jucat în memoria unor nume mari din istoria fotbalului catalan şi al celui bulgar, plecaţi prematur de pe acest pământ în urmă cu câţiva ani. Este vorba de olandezul Johan Cruyff, de fostul secund al lui Pep Guardiola, Tito Villanova sau Trifon Ivanov, fosta stâncă din apărarea Bulgariei, decedat după un atac de cord la numai 50 de ani.

La Barcelona este de acum un obicei organizarea de astfel de meciuri, de obicei având caracter de caritate, acum făcându-se o excepţie, pentru a onora amintirea unor nume importante din istoria clubului. Gică Popescu este unul dintre foştii jucători care au răspuns mereu prezent la aceste acţiuni, el evoluând împotriva lui Real Madrid şi a celor de la Manchester United.

ADVERTISEMENT