VIDEO. Golul lui Hagi i-a schimbat viaţa unui STAR de la Real Madrid: “Am fost fermecat”

Marian Popovici   
în STIRI INTERNATIONALE
15/08/2017, 09:06
VIDEO. Golul lui Hagi i-a schimbat viaţa unui STAR de la Real Madrid: “Am fost fermecat”

Mijlocaşul echipei Borussia Dortmund, Nuri Sahin, a povestit într-un material apărut pe site-ul The Players’ Tribune că golul marcat de Gică Hagi împotriva Columbiei în 1994 i-a marcat cariera. Şahin a mai evoluat de-a lungul carierei la Real Madrid şi Liverpool. 

Mijlocaşul a povestit cum a trăit golul lui Gică Hagi la Campionatul Mondial din 1994 împotriva Columbiei: “Sunt un tocilar când vine vorba de fotbal. După ce l-am văzut pe Gheorghe Hagi marcând acel gol pentru România la Campionatul Mondial din 1994, am fost fermecat. Eram pe marginea patului supraetajat pe care îl împărţeam cu fratele meu, Ufuk, care era în patul de deasupra mea, în dormitorul nostru din Meinerzhagen.

Amândoi am strigat după ce mingea a intrat în poartă. Cu câteva săptămâni înainte, îl rugaserăm pe tatăl nostru să ne aducă un televizor în dormitor pentru a urmări turneul. Din acel moment am urmărit cât de mult fotbal am putut”, a povestit Nuri Şahin.

România a învins atunci cu 3-1 Columbia graţie golurilor lui Hagi şi Răducioiu, care a marcat o “dublă”. Tricolorii s-au oprit atunci în sferturile de finală după înfrângerea la penalty-uri împotriva Suediei.

VEZI VIDEO GOLUL LUI HAGI:

Închide ×