Pariuri sportive

VIDEO / Pep Guardiola, COŞMARUL lui Lucescu din Liga Campionilor! “NU îmi este FRICĂ!”

UPDATE / Mircea Lucescu a vorbit imediat după tragerea la sorţi despre duelul pe care formaţia sa îl va avea în Liga Campionilor, contra celor de la Bayern Munchen....
15.12.2014 | 13:45
VIDEO  Pep Guardiola COSMARUL lui Lucescu din Liga Campionilor NU imi este FRICA

UPDATE / Mircea Lucescu a vorbit imediat după tragerea la sorţi despre duelul pe care formaţia sa îl va avea în Liga Campionilor, contra celor de la Bayern Munchen.

“Era foarte greu să eviţi una dintre cele două echipe germane, pentru că nu se pot întîlni cele de pe locul 2. Aş fi preferat Dortmund-ul, dar am nimerit cu Bayern Munchen. Va fi a şasea partidă pe care o joc cu Guardiola. Şahtar are o premieră însă, e prima oară cînd joacă cu Bayern. E o echipă extrem de puternică, cred că alături de Real e cea mai puternică formaţie. E rău că nu jucăm pe teren propriu, că nu putem juca la Doneţk. Nemţii adaugă o forţă fizică impresionante, depinde şi de modul în care vom pregăti partida. Eu sper ca jucătorii mei să ajungă într-o formă apropiată de Liga Campionilor în luna februarie. Ei au un program clar, la începutul lui ianuarie se deplasează în Qatar, au mult mai multă pregătire. Noi stăm o lună în vacanţă. Depinde, eu sînt optimist, nu îmi e frică. Avem acest handicap al echipelor din Est, avem şi un entuziasm deosebit, handicapul partidei pe teren neutru, dar eu cred că vor fi două echipe care vor face un meci frumos. Nu mă sperie nici rezultatele lor din grupă, am mare încredere în echipa mea”, a declarat Mircea Lucescu pentru Dolce Sport.

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!

*************************************************************************

Mircea Lucescu a picat destul de prost în optimile de finală ale Ligii Campionilor, cu Bayern Munchen, campioana Germaniei. Antrenorul român se va întîlni cu Pep Guardiola, pe care l-a mai avut ca adversar de cîteva ori în perioada în care spaniolul era la Barcelona.

“Ruşine pentru întreg fotbalul şi pentru UEFA”

Cel mai urît episod din întîlnirile celor doi s-a petrecut în octombrie 2008, cînd Şahtar a pierdut acasă cu FC Barcelona, scor 1-2, după ce esticii au condus cu 1-0 pînă în minutul 87. Golurile catalanilor au fost marcate de Messi, ultimul fiind reuşit în minutul 94! După meci, Mircea Lucescu a acuzat lipsa de fair-play a spaniolilor la golul egalizator. În minutul 87, jucătorii lui Şahtar au trimis mingea în afara terenului pentru că era un jucător căzut, dar spaniolii au continuat jocul şi nu au returnat mingea, egalînd la faza respectivă.

“Vreau să spun că în viaţa mea nu am văzut aşa ceva. Este o ruşine pentru întreg fotbalul şi pentru UEFA, care apară regulile fair-play-ului. Nu se poate ca o echipă precum Barcelona să facă aşa ceva. Era ultimul minut, iar ei trebuiau să dea mingea. Toţi jucătorii noştri erau statici, asteptau balonul. Portarul, fără experienţă, a făcut ceea ce a făcut, iar victoria nu este una care să aducă onoare Barcelonei”, declara atunci Mircea Lucescu.

VIDEO

Pep i-a luat un trofeu

În 2009, FC Barcelona a batut Şahtar-ul în Supercupa Europei, scor 1-0, printr-un gol marcat de Pedro în minutul 115, după o pasă trimisă de Messi.

În prelungirile partidei Lucescu a cerut un 11 metri la o fază discutabilă în careul Barcelonei, ajungînd astfel în terenul de joc!

VIDEO