VIDEO. Guardiola are o victorie contra lui Reghe! Vezi golurile

Gabriel Esanu   
in Stiri sportive
06/08/2016, 16:05
VIDEO. Guardiola are o victorie contra lui Reghe! Vezi golurile

Dacă pentru Steaua va fi prima dată cînd o va înfrunta pe Manchester City, între Laurenţiu Reghecampf şi Pep Guardiola a existat deja un duel. S-a întîmplat pe 15 ianuarie 2015, la Riyadh, cînd spaniolul o antrena pe Bayern Munchen, iar Reghe era la Al Hilal.

Guardiola şi-a trimis pe teren toate vedetele, a tratat meciul cu maximă seriozitate, iar Bayern Munchen a obţinut o victorie clară, scor 4-1. Dante, Schweinsteiger, Lewandowski şi Pizzaro au marcat pentru Bayern, în timp ce golul lui Al Hilal a fost înscrie de Al Dosari.

În echipa lui Reghecampf era şi un fost fotbalist care acum joacă pentru Steaua. Mihai Pintilii a fost titular şi integralist la Al Hilal în partida din 2015.

Ştirea MOMENTULUI

Mahlangu a plecat la Ludogoreţ. Dinamo a confirmat Fanatik. Ce salariu va lua mijlocaşul

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×