VIDEO. Gică Hagi, după 0-5 cu Gent: „Scorul NU ESTE prea dur!”

Elevii pregătiţi de Gheorghe Hagi au pierdut, joi, în faţa celor de la Gent, scor 0-5, în preliminariile Europa League. Chiar dacă au fost învinşi “Regele fotbalului românesc” a declarat, într-o conferinţă de presă, că este mulţumit de partida dintre cele două echipe dar şi de jucătorii săi. (vezi video AICI din conferinţă).

“A fost un meci frumos, cu multe goluri. Ne-am creat şi noi ocazii în prima repriză, cînd jocul a fost echilibrat, dar am primit două goluri din faze fixe şi pe urmă era normal ca echipa să acuze şocul.

Lucrul bun cu care rămînem este că nu am stat să ne apărăm, am ieşit la joc, şi am încercat să jucăm fotbal. Pentru noi e un test foarte bun, din care trebuie să învăţăm, pentru că avem mulţi jucători tineri.

Facem o analiză, vedem ce s-a greşit şi mergem mai departe, ne-am asumat riscuri în faţa unei echipe bune şi pragmatice, care a ştiut să exploateze fiecare moment important. Scorul nu este prea dur, dar dacă ştii să foloseşti astfel de momente, poţi să creşti pe viitor. Brandan a avut nişte probleme, nu era 100% şi nu am vrut să-l folosim. Am vrut să contribuim şi noi la al 100-lea meci al antrenorului advers”, a declarat Hagi.